Topparatsastushanska Equipage Corazan

31.50

Topparatsastushanska Equipage Corazan

31.50

Topparatsastushanska Equipage Corazon on polyesteri-polyuretan -materiaalina on kestävän tuntuinen. Ratsastushanska on kämmenestä grippaavaa, notkeaa polyesteri/polyuretania. Sen päälipuoli taas on tuulen ja kosteuden hylkivää joustavaa polyesteri-kangasta. Ratsastushanskassa on lämmin Thinsulate- vuoraus.

Mitoitus on hieman naftia siinä mielessä että M-koko vastaa noin normaalia (Roecklin) 6½-7-kokoa. Siinä kokopituus keskisormen päästä ranteen terenauhaan on 24,5cm. Keskisormen pituus on 7cm. Esimerkiksi minulla on yleensä M/7½ -koon hanskoja ja tästä sopii L-koko.

Myymälästä hanskat saadaan lähetettyä tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Jos tuote on hetkittäin loppu on sen toimitusaika varastolta noin 3-5 arkipäivää.

 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Topparatsastushanska Equipage on kiva pikkupakkasten ratsastuksissa. Ratsastushanskassa on pitävä pinta kämmenen ja sormien kohdalla joten hanskat on helppo pitää nyrkissä. Ranteen resorista plussa -se on tosi napakka ja lämpimän tuntuinen.

Tässä Equipage toppahanskassa on thinsulate -vuori mikä on kyllä viisautta. Kun kädet pysyvät kuivina niin ne pysyvät myös lämpiminä.

 

 

Lisätiedot

koko