Ale!

Toppaloimi fullneck 200g 125cm

79.95

Vihreä toppaloimi 200g täytteellä on suojaava fullneck -malli.

Mitä materiaalia 200g :n täytteellä oleva fullneck toppaloimi on?

Tässä ulkoloimessa on vedenpitävä polyesterinen 1200D pintakangas. Loimen päälikankaan vesipilariarvo on 3000 eli se päällä hevonen voi ulkoilla räntä/lumisateessa. Loimi on hyvin hengittävää ja hevosta vasten on liukas vuorikangas mikä ei hankaa karvaa.

Ulkoloimessa on hyvin kaulaa suojaava malli ja pikalukkokiinnitys edessä ryntäissä. Loimessa on lapalaskokset jotta se ei rajoita hevosen liikkumista. Ulkoloimi on hyvin istuva malli ja siinä on lisäksi topattu säkä. Loimessa on ristivyöt, jalkalenkit ja häntäläppä. Loimivyön lukoissa on safegum-kumilenkit.

Ulkoloimen mitoitus

Mitoitus on normaalia eli voit valita ulkoloimesta saman koon mitä teidän ponin loimet yleensä ovat.

Aseta loimi kaulalle ja vedä sitä sen verran taaksepäin, että saat rinnan kohdan kiinnityksen kiinni. Vedä loimi sitten selkää pitkin taakse ja tarkasta, että takasauma ennen häntäläppää on hännän tyvessä tai himpun hännän päällä. Näin saat loimen asettumaan oikealle kohdalle.

Loimen kaulaosa on pitkä ja kapea joten se suojaa hyvin eikä valahda alaspäin.

Ulkoloimen pesu

Selvää on, että loimi likaantuu kun hevonen pääsee piehtaroimaan ja riekkumaan ulkona. Malli on tehty niin, että se pysyy päällä reippaammissakin loikissa ja loimen materiaalit kestävät toistuvaa konepesua.

Kun peset ulkoloimen niin käytä mieluiten ulkoloimelle (tai muille vedenpitäville kankaille) suunniteltua pesuainetta. Konepesu 30 asteessa.

Kuivaa loimi hyvin ilmastoidussa paikassa. Jos lisäät loimeen veden hylkivää kyllästettä, kannattaa se tehdä hyvin ilmastoidussa tilassa.

Myymälän viimeinen 125cm koko lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Fullneck toppaloimi 200g täytteellä on tosi hyvä loimi syksy/talvi -kaudelle.

Fullneckloimen malli on hyvä ja mitoitus yleisesti ottaen ns. normaalia. Esim. issikoille ja keskikokoisille noin 130cm säkäisille poneille menee 125cm kokoa, isoille poneille 135cm. Hirmu hyvä malli sillä etuosa ISTUU ja kaulaosa suojaa hyvin kaulaa; tuo kaula-aukon ja kaulakappaleen liittymä on tehty aika fiksusti.

Livenä loimen sävy on hieman tummempi kuin kuvassa.

 

 

 

Lisätiedot

koko