Ale!

Talviratsastusleggins sininen Ella koko 44

49.50

Sininen talviratsastusleggins korkealla vyötäröllä on nimeltään Ella Thermal.

Jos nämä eivät ole mukavat ja helpot päällä niin sitten en enää tiedä mitkä ovat!

Sininen ELT Ella Thermal talviratsastusleggins on korkealla vyötäröllä

Ella Thermal on helposti päälle sujautettava malli. Tässä legginssissä on korkea vyötärö mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten.

Ratsastushousussa on kokogrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa joten pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua.

Ratsastusleggins on mukavan tuntuista, pehmeää polyesteri/elastan -sekoitetta. Sisäpuolella on lyhytnukkainen fleecemäinen vuoraus. Kyllä näillä ulkona ratsastaa vielä pikkupakkasessa (ja varsinkin kun voi lisätä jotkut sukkikset) mutta kovemmille myräköille ja pakkasille vaihdetaan sitten Claire Thermot! Maneesissa menijät menevät näillä Ella -housuilla varmaan koko talven?

Sinisen sävy on helppo yhdistää kaikkeen muuhun.

Millaista mitoitusta ratsastuslegginssit ovat?

Ratsastushousun mitoitus on ns. normaalia ja malli on hieman slimmi. Minä käytän yleensä kokoa 38 ja se menee näistäkin helposti sillä legginskangas on joustavaa. Voit siis valita sen koon mitä yleensäkin käytät housuissa; nämä tuntuvat siltä kuin kiskoisit jalkaan paksut sukkahousut.

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään nurinpäin käännettynä hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Myymälässä on hetitoimituksessa koko 44. Muut koot on nyt myyty loppuun. Tämä housu on ollut tosi suosittu ja jatkaa ensi syksynä.

 

 

 

 

 

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Sininen talviratsastusleggins korkealla vyötäröllä on kiva!

ELT Ella Thermal on istuva malli mikä ensiksi näyttää aika slimmille mutta superjoustava kangas pelastaa paljon! Nämä sujahtaa päälle helposti kuin sukkahousut! Ja tosi jännä oli huomata, että tämän Thermal-version voi ottaa samana kokona kuin kesäversion.

Silikoniset kokogripit ovat pitävät mutta eivät ”jämähdä” satulaan.

Näissä saksalaisen ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Ja tämäkin malli istuu tosi hyvin!

Jos käytät yleensä 38-housuja niin tässä mallissa menee sama koko.

36-koossa vyötärönympärys on venyttämättä 66cm ja lantio 76cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 75cm

38-koossa vyötärönympärys on 68cm ja lantio 80cm. Lahje on 77cm

40-koossa vyötärönympärys on 74cm ja lantio 82cm. Lahje on 77cm.

Lisätiedot

koko