Talviratsastushousu kokogrippi korkealla vyötäröllä Claire

119.95

Mustat talviratsastushousut korkealla vyötäröllä ja lämpimällä thermokankaalla ovat nimeltään Claire.

Ratsastushousuissa on mielettömän kivan tuntuinen kangas ja tosiaankin hyvin tukevan tuntuinen vyötärö!

ELT talviratsastushousut korkealla vyötäröllä

suojaavat selkää viimalta ja pakkaselta. Claire on hyvin istuva ja helposti päälle sujautettava malli. Tässä ratsastushousussa on tosiaan vähän korkeampi vyötärömalli mikä istuu tukevasti mahaa ja selkää vasten. Malli on kiva kesähousuissakin mutta varsinkin näissä talvihousuissa minkä tehtävä olisi lämmittää. Tässä mallissa paita pysyy hyvin housun sisällä.

Thermokangas on aika tiheää eli se pitää kyllä viimaa ja kosteutta loitolla; sinun tehtävä on sitten kevennellä sen verran rivakasti, että keho tuottaa lämmintä. Housuissa on lyhytnukkainen fleecemäinen vuorikangas mikä tuntuu kivalle.

Claire -ratsastushousussa on kokogrippipaikka mikä on sopivasti tarraavaa. Housuilla pysyt satulassa vähän isommassakin loikassa! Silikonigrippi on kulutuskestävää ja se kestää myös hyvin konepesua.

Mustassa housussa on tehostevärinä kulta!

Millaista mitoitusta talviratsastushousut ovat?

Ratsastushousun mitoitus on hieman naftia eli jos yleensä käytät esim. 38-kokoa niin tässä mallissa valitaan koko 40. Vaikka vyötärö ja housun leikkaus on slimmiä niin kangassekoite vastaavasti joustaa hieman.

Koossa 38 on vyötärönympärys 68cm ja lantio 74-78cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 72cm.

Koossa 40 on vyötärö 72cm ja lantio 80-84cm. Lahkeen sisäsivun pituus on 73cm

Koossa 42 on vyötärö 76cm ja lantio 84-88cm. Lahkeen pituus on 74cm

Koossa 44 vyötärönympärys on 80cm ja lantio 88cm. Lahkeen pituus on 74cm

Ratsastushousun pesu

Kokogrippinen ratsastushousu pestään koneessa hienopesuohjelmalla 30 asteessa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta. Ratsastushousujen pesussa ei käytetä huuhteluainetta.

Käännä housut nurinpäin ennen pesua.

38, 42- ja 44 -koot täydentyvät torstaina 2.12.

 

Poista
Osastot: , , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Talviratsastushousut korkealla vyötäröllä ovat kokogripeillä niin pysyt sitten kyydissä hankirallissakin. Claire on kauniisti istuva malli mikä ensiksi näyttää ja tuntuu tosi slimmille mutta nailon/elastan joustaa hieman! Paksu ja lämmin kangas tosiaan joustaa MUTTA siitä huolimatta tästä housusta otetaan isompi koko kuin kesämallista. Esimerkiksi minulla on ELTin kesähousut 38-kokoa ja tämä talviversio 40.

Mustat silikoniset lumitähtigripit ovat pitävät mutta eivät jämähdä samalla tavalla kuin levygrippi. Mustassa kankaasta ne eivät juurikaan erotu. Mutta se mikä erottuu on kultaiset tehosteet! Ne ovat nätit (silloin kun on niin lämmin, että tarkenee mennä ilman takkia).

Näissä saksalaisen ELTin housuissa on aina aika kivat mallit ja mitoitukset meille suomalaisille. Korkealla vyötäröllä oleva kokogrippinen ratsastushousu istuu vyötäröltä ja selästä superhyvin! Housun vyötärönauha on leveämpi ja se tuntuu hyvin tukevalle mahaa ja selkää vasten. Ja se tässä mallissa on tosiaan hyvää, että selän leikkauksen ansiosta paidat pysyvät hyvin paikoillaan eivätkä nouse ylös esim. selkäänmennessä. Jos käytät kesällä esim ELTin korkeavyötäröistä Hella High -housua niin tykkäät tästä mallista! Ja jos sinulla on Hella High esim. 40 niin valitse tästä 42.

Minusta nämä uudet kankaat ovat kyllä kivoja kun ne ovat pyyhkimällä siistejä. Saa housuja toki pestä koneessa vaikka joka viikko mutta hyvä on tuokin ominaisuus, että kuolatahrat lähtevät pyyhkäisemällä.

 

Lisätiedot

koko

, ,