Talviratsastushanska fairplay Mavis

27.50

Ratsastushanska Mavis on joustavaa softshell -kangasta.

Tämä ratsastushanska on tosi hyvä vaihtoehto nyt alkutalven pikkupakkasilla kun menet ulkona ja maneesissa. Ja näiden hanskojen grippi on tarraavaa kaikilla ohjamateriaaleilla ihan räntäsateessakin.

Musta hanska on toki siisti kisoissakin. Materiaali on siitä kivaa, että se kestää pesua -voit siis huoletta käyttää näitä kaikenlaisilla keleillä -kura/pöly tai muu kökkö on nopeasti pesaistu pois.

Tämän hanskan mitoitus on normaalia. Minä käytän yleensä 7½ kokoa esim. Roecklissa ja tämän hanskan M-koko riittää sormien pituuden puolesta erinomaisesti samoin kuin leveydestä rystysten kohdalta. Mutta HUOM! talvella ainakin minä valitsen usein reilumman koon vaikka hanska sitten tuntuukin vähän väljälle. Parempi niin, että jää ilmatilaa. Kun hanska ei purista niin ei tule niin herkästi kylmä.

Ratsastushanska voidaan pestä koneessa, hienopesussa 30 asteessa.

Myymälässä nyt xs,s ja m-koot.

Myymälästä hanskat saadaan lähetettyä tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Talviratsastushanska fairplay Mavis on uusimpia hanskamalleja. Tässä hyvin grippaavassa mallissa on joustava tuulen ja kosteuden hylkivä päälikangas ja hieman lämmittävä vuoraus.

Mavis on hyvä maneesihanska syksylle ja kuumaverisimmät jatkaa tällä varmasti talveenkin.

Joustava ratsastushanska on ns. normaalia mitoitusta. Esimerkiksi minulla on yleensä 7½ ja M-kokoja ja sama koko menee tästä mallista.

 

 

 

 

 

 

Lisätiedot

koko