Talviratsastushanska fair play Zema

25.00

Talviratsastushanska fair play Zema

25.00

Talviratsastushanska fair play Zema on mukavan tuntuinen malli.

Ratsastushanska fair play Zema

on tosi, tosi mukavan tuntuinen kädessä. Jos nämä eivät ole kivan tuntuiset hanskat niin mitkä sitten ovat?

Zema on loppusyksylle ja lauhalle talvelle tarkoitettu malli. Kuumaverisimmät ratsastavat näillä tosiaan talvellakin, varsinkin jos on mahdollista mennä lämpimässä maneesissa.

Keinonahkainen fair play ratsastushanska on tarralla säädettävissä. Ranteen joustava resori lämmittää ja suojaa viimalta.

Musta hanska on toki siisti kisoissakin. Materiaali on siitä kivaa, että se kestää pesua -voit siis huoletta käyttää näitä kaikenlaisilla keleillä -kura/pöly tai muu kökkö on nopeasti pesaistu pois.

Tämän fair play hanskan mitoitus on normaalia. Minä käytän yleensä 7½ kokoa esim. Roecklissa ja tämän hanskan M-koko riittää sormien pituuden puolesta erinomaisesti samoin kuin leveydestä rystysten kohdalta.

Ratsastushanska voidaan pestä koneessa, hienopesussa 30 asteessa.

Myymälästä hanskat saadaan lähetettyä tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Tätä fair play -ratsastushanskaa täydentyy viikoittain joten puuttuvia kokoja ei yleensä odoteta pitkään.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Fair play Zema on istuva talviratsastushanska loppusyksystä kevääseen tulevaan käyttöön. Tämä malli on kiva nyt kun syksyn keli alkaa viiletä ja on tuulista sekä koleaa. Keinonahkainen hanska on lämmin, joustava ja grippaava. Tuo varren resori on tosi, tosi kiva.

Mukavan tuntuinen ratsastushanska on ns. normaalia mitoitusta. Jos yleensä käytät M/7½-kokoja niin M-koko käy myös tästä fair play mallista. Eli hanskat käteen vaan ja menoksi -siitä ne sit muotoutuvat oman käden mukaisiksi.

Ja tämä Zema on muuten tosi kiva koiralenkeillä. Nahkainen koiran talutin pysyy napakasti kädessä sadekeleilläkin. Fair playn hanskamallit ovat ennenkin olleet kivoja ja niin ovat nytkin. Tämäkin talviratsastushanska on mun mielestä tosi kivan hintainen ja sopii muuhunkin kuin heppailukäyttöön.

 

 

 

Lisätiedot

koko

, ,