Talviratsastushanska fair play Makalu

25.50

Talviratsastushanska fair play Makalu

25.50

Talviratsastushanska fair play Makalu polyesteri-grippi materiaalina on mukavan tuntuinen.

Grippivahvikkeet ovat pehmeät ja koko hanska ylipäätään tuntuu ”helpolle” kädessä. Ja kylmien kelien hanska pitääkin olla helpon, pehmeän, mukavan tuntuinen. Lämpövuori on fleecemaisen tuntuinen.

Makalu -ratsastushanska on hyvä talven nollakeleillä ja pikkupakkasissa. Toki treenimielellä maneesissa ratsastavat tarkenevat näillä varmaan kovemmallakin pakkasella.

Mitoitus on normaalia eli jos yleensä käytät 7½ -kokoista hanskaa, on se tässä mallissa M-koko.

S-koossa kokopituus keskisormen päästä ranteen kanttinauhaan on 21cm. Keskisormen pituus on noin 7cm. Koko tuntuu noin 6-6½-koolta.

M-koossa ratsastushanskan kokopituus keskisormen päästä ranteen kanttinauhaan on 23cm ja keskisormen pituus on just 7,5cm.

L-koko on kiva jos käytät yleensä 8 tai 8½-kokoa. Hanskan kokomitta on 24cm ja keskisormen pituus 8cm.

XL-koko on kokopituutena noin 24,5cm. Keskisormen pituus on 8,5cm ja kokoa on mennyt asiakkaille joilla hanskan koko on noin 9 tai 9½.

Ratsastushanska voidaan pestä koneessa, hienopesussa 30 asteessa.

Myymälästä hanskat saadaan lähetettyä tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Jos tuote on hetkittäin loppu on sen toimitusaika varastolta noin 3-5 arkipäivää.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Talviratsastushanska fair play Makalu on kiva nollakelin ja pikkupakkasten ratsastuksissa. Yksilöllistähän se tarkeneminen on ja selviää sitten ratsastamalla, millaisella kelillä Sinä näitä käytät.

Makalu on kivan tuntuinen ratsastushanska mitä minä käytän myös koiralenkillä ja tallipuuhasteluissa.

On kyllä kiva löytää tällaisia joustavia, mukavan tuntuisia talviratsastushanskoja mitkä ovat myös mukavan hintaisia! Heppahommat ovat yleensä niin…noh, likaista puuhastelua, että keinonahkahanskan pesumahdollisuus pesukoneessa on ihan superhyvä juttu!

Mitoitus on tosi onnistunut eli tämä talviratsastushanska valitaan saman kokoisena kuin esimerkiksi fairplayn kesähanskat ovat. Minulla on yleensä 7½ -kokoisia hanskoja ja tästä mallista sopii M-koko.

 

Lisätiedot

koko

, , , ,