Talviratsastushanska Eve thinsulate

39.95

Talviratsastushanska Eve on lämmin

Talviratsastushanska Eve on thinsulate -vuorauksella

Tämä ratsastushanska on tosi hyvä vaihtoehto nyt syksyn kääntyessä talveen. Eve -hanska sopii nyt ulkokäyttöön sillä pintakangas suojaa vesi- ja räntäsateilta. Näiden hanskojen materiaali on tarraavaa kaikilla ohjamateriaaleilla ihan vesisateessakin.

Materiaali on siitä kivaa, että se kestää pesua -voit siis huoletta käyttää näitä kaikenlaisilla keleillä -kura/pöly tai muu kökkö on nopeasti pesaistu pois.

Thinsulate-kuitu vuoressa on siitä hyvä, että se hengittää ja lämmittää. Kun hanska pysyy sisältä kuivana se on myös lämpimämpi. Tämä voi olla aika kiva talven treenihanska.

Tämän hanskan mitoitus on ns. normaalia. Minä käytän yleensä 7½ kokoa esim. Roecklissa ja tämän hanskan M-koko riittää leveydestä rystysten kohdalta. Jos sinulla on herkästi palelevat sormet niin kannattaa valita kirjainta isompi koko vaikka se olisikin iso. On aina parempi, että sormilla on hyvin myös pituustilaa jolloin ei tule puristavaa tuntua.

Ratsastushanska voidaan pestä koneessa, hienopesussa 30 asteessa.

Myymälän hanskat lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Talviratsastushanska Eve on tuulen ja kosteuden pitävä malli missä on lämmittävä thinsulate vuoraus.

Eve on hyvä malli normipakkasille. Moni käyttää tätä myös muussa vapaa-ajassa esim. lenkillä sillä hanska tuntuu kivalta ja toimii myös koiran remmin kanssa. Ja siinä hommassahan ollaan kaikissa mahdollisissa keleissä!

Ja pikku huomio mitoituksesta;esimerkiksi minulla on yleensä 7½ ja M-kokoja ja valitsin tästä L-koon jotta sormilla on paljon tilaa. Tilavan hanskan kanssa tarkenee paremmin.

 

 

 

 

 

 

 

Lisätiedot

koko

, , ,