Tallijakkara Step Up

13.90

Tallijakkara Step Up

13.90

Tallijakkara on kokoontaitettava, vahva malli mikä sopii hyvin tallikäyttöön. Polypropylenia oleva tallijakkara kestää 100 kiloa painoa. Istuimessa olevat gripit auttavat jalkaa pysymään paikoillaan kurotatpa sitten varustehyllylle tai nouset ratsaille. Tosi hyvä malli käyttää myös muualla kuin tallilla. Tätä jakkaraa näkee esimerkiksi puutarhahommissa ja marjastamassa.

Jakkaran päällä on helppo seisoa esimerkiksi letittäessä ja taittuvana mallina tuolin saa näppärästi mukaan esimerkiksi traikkuun. Tallijakkara on myös yllättävän tukeva hiekkakentällä; sen päältä pääsee nousemaan ratsaille ilman, että jakkara uppoaisi hiekkaan (tässä fiiliksessä on varmaan eroja eri kenttämateriaalien välillä).

Kokoontaitettuna Step Up- tallijakkara menee pieneen tilaan; sen korkeus on silloin noin 53cm  ja sen voi ripustaa vaikka roikkumaan seinälle. Avattuna Step Up on 39cm korkea ja 25,5cm leveä (syvyys 21,5cm).

Kaikkia värejä on varastossa. Varastotäydennyksiä myymälään tulee lähes viikottain eri värit saat noin 7-10 päivässä.

Myymälässä on nyt heti toimitettavana mustaa, sinistä ja punaista.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Tallijakkara on saatavana tosi kivoissa väreissä. Useimpia niistä on myymälässä ja puuttuvat toiveetkin täydentyvät noin viikossa.

Varsin kiva ”heppatuote” mitä voi käyttää muuallakin kuin tallilla.

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, , , , ,