Tallijakkara Step Up

19.95

Tallijakkara on kokoontaitettava, vahva malli mikä sopii hyvin tallikäyttöön sekä vaikkapa kotiin.

Polypropylenia oleva tallijakkara kestää 100 kiloa painoa. Istuimessa olevat gripit auttavat jalkaa pysymään paikoillaan kurkotatpa sitten varustehyllylle tai nouset ratsaille. Tosi hyvä malli käyttää myös muualla kuin tallilla. Tätä jakkaraa näkee esimerkiksi puutarhahommissa ja marjastamassa.

Jakkaran päällä on helppo seisoa esimerkiksi letittäessä ja taittuvana mallina tuolin saa näppärästi mukaan esimerkiksi traikkuun. Tallijakkara on myös yllättävän tukeva hiekkakentällä; sen päältä pääsee nousemaan ratsaille ilman, että jakkara uppoaisi hiekkaan (tässä fiiliksessä on varmaan eroja eri kenttämateriaalien välillä).

Kokoontaitettuna Step Up- tallijakkara menee pieneen tilaan; sen korkeus on silloin noin 53cm ja sen voi ripustaa vaikka roikkumaan seinälle. Avattuna Step Up on 39cm korkea ja 25,5cm leveä (syvyys 21,5cm).

Voit tilata ja noutaa jakkaran myymälästä tai haluamastasi automaatista.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Tallijakkara on saatavana tosi kivoissa väreissä. Jakkara on varsin kiva “heppatuote” sillä tätähän voi käyttää muuallakin kuin tallilla. Aika ykkösjuttu esimerkiksi puutarhanhoidossa niin ei tarvitse kyykkiä. Ja hirmu helppo kuljettaa mukana marjastaessa! Meillä tämä on nyt myös ulkoroskiksen vieressä jotta pahvien keräyslaatikkoon voi kiivetä sisälle -joo, niitä pahveja täytyy välillä pomppia pienempään tilaan! Eli kaikkeen se tällainen jakkara voi joutua!

Muovinen tallijakkara on helppo pitää puhtaana ja tosiaan superhelppo kuljettaa mukana.

Myymälässä on hetitoimituksessa punainen ja coboltinsininen. Muita värejä tulee viikoittaisissa täydennyskuormissa.

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, , , , , , ,