Takajalan nappisuoja musta karvavuori QHP Champion

49.50

Takajalan QHP nappisuoja karvavuori mallina on ns. kuppisuoja -malli.

QHP nappisuoja on hyvin istuva, kevyt ja kestävä malli. Karvavuoriset suojat sopivat niin ahkerasti treenaaville kuin kevyesti harrastavillekin. Suojat ovat helpot käyttää; ne saa kiinni ja auki hanskat kädessä. Malli on muotoiltu niin, että se sujahtaa jalkaan oikealle kohdalle joten väärin laittamisen vaaraa ei juuri ole.

Tätä mustaa nappikiinnitteistä hivutussuojaa saa poni, cob ja full-kokoina mitkä ovat ns. normaalia mitoitusta. Jos hevosesi käyttää yleensä full/L-kokoa niin se menee myös näistä suojista.

Karvavuorattu suoja on muotoiltu hyvin ja istuvuuden sekä materiaalien ansiosta se ei hierrä. Nappikiinnitys takaa sen, että nämä pysyvät kiinni reippaammassakin menossa. Kuoren thermoplastinen materiaali on todella kestävää samoin kuin vaimentava karvavuorikin.

Konepesu sopii jos käsinpesu ei nappaa.

Myymälässä on full-koko hetilähetettäväksi. Varastokoot toimitetaan noin viikossa.

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Musta karvavuori nappisuoja QHP merkiltä on hyvin istuva malli. Suoja asettuu takajalan vuohisen molemmin puolin todella hienosti. Thermoplastinen materiaali on kestävää ja samalla sellaista, että se ja neopren -vuoraus muotoutuvat jalkaan hyvin.

Nappikiinnitys on helppokäyttöinen. Saat laitettua suojat vaikka hanskat kädessä.

Takajalan suojassa on ilmastointiaukot mitkä pumppaavat lämpöä ja kosteutta pois suojista. Paksu karvavuoraus on hyvä sillä se vaimentaa jalkaan kohdistuvia painepisteitä.

Takajalan musta nappisuoja voidaan pestä koneessa tai käsin pesukarsinassa samalla kun pesaiset hepan jalat -kumpi vaan on sinulle näppärämpi tapa.

Lisätiedot

koko