Suitsien pehmuste lampaankarva ruskea 28cm

10.95

Suitsien pehmuste lampaankarva ruskea 28cm

10.95

Ruskea suitsien pehmuste on tarkoitettu esimerkiksi suitsien niskahihnan tai riimun niskahihnan pehmustamiseen. Sitä voi käyttää myös turparemmin pehmustamiseen suitsissa ja riimuissa.

Pehmustetta voi käyttää myös muiden kohtien pehmustamiseen sillä kolmen tarrakiinnityksen ansiosta se on helppo viritellä eri kohtiin.

Lampaankarvainen pehmuste vähentää painepisteiden ja hiertymien syntymistä. Se toimii myös iskunvaimentimena. Hengittävänä materiaalina hiki kuivuu siitä nopeasti.

Lampaankarvaisen pehmusteen voi pestä koneessa.

Myymälässä on yleensä jokainen väri esillä ja ne lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ruskea suitsien pehmuste on 28cm mittaisena aika hyvä; se sopii niskahihnaan mutta tarvittaessa myös moneen muuhun kohtaan suitsissa tai riimuissa. Ja miksi tätä ei käyttäisi muissakin varusteissa.

Ruskea pehmuste kiinnitetään tarroilla. 28cm pitkässä pehmusteessa on kolme tarraa joilla pehmusteen saa näppärästi kiinni. Karvaa voi tarvittaessa leikata saksilla jos tarvitset muotoilla pehmustetta mieleiseksi. Itse kangasosaa ei niin vaan lyhennetä vaan se vaatisi sitten ompelukoneen riittävän vahvalla neulalla.

Tätä lampaankarvaista pehmustetta voi pestä käsin tai koneessa. Lampaankarvan pesumahdollisuus on kyllä hyvä juttu. Nämäkin pehmusteet joutuvat niin paljon pölyn, hien, kuolan ja muun lian kanssa kosketuksiin, että pakkohan niitä on pystyä pesemään.

Lisätiedot

Värivaihtoehto