Suitset nivelsuitset Newshape

159.50

Suitset nivelsuitset Newshape

159.50

Nivelsuitset ovat tosi kauniit. Siron näköiset suitset ovat koukkukiinnityksellä ja muotoillulla otsapannalla mitkä molemmat omalta osaltaan lisäävät siroa ulkonäköä. Otsapannassa on isot ja näyttävät koristekivet.

Kulutuskestävä italialainen nahka on pehmeän tuntuista. Suitsien niskahihna ja turparemmi on hyvin muotoillut ja lisäksi pehmeästi topatut.

Suitsien mitoitus on normaalia Waldhausenia eli normaali/naftia. Tämä tarkoittaa sitä, että jos pv-hevosella yleensä on cob tai full niin tässä otetaan full-koko. Topattu niskahihna on 4cm leveä. Turparemmi on samoin 4cm leveimmältä kohdalta ja 3cm alaremmin kiinnitysrenkaiden kohdalta. Turparemmin säädössä kannattaa alkuun olla tarkkana ettei sitä kiristä liikaa.

Full-koossa kokopituus on noin 105cm kun säätövaraa poskihihnoissa on +/- kaksi reikää.

Suitsien mukaan tulee ns. kangasgrippiohjat stoppareilla.

Myymälässä on full-kokoa mikä saadaan lähetettyä tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Nivelsuitset ovat kovin ajankohtaiset nyt kun suitsien muotoiluun on kiinnitetty enemmän ja enemmän huomiota. Hevosen pään hermoradoista sekä suitsien aiheuttamista painepisteistä on julkaistu hyvin tietoa.

Nämä muotoillut suitset ovat normaalia full-mitoitusta. Ja eikö ole tosi kiva muotoilu näissä! Pehmeä nahka ja topatut hihnat ovat varmasti mukavan tuntuiset.

 

Lisätiedot

koko

,