Softshellhousu Emixe

79.90

Emixe softshellhousut korkealla vyötäröllä ovat tosi kivat! Näissä housuissa on mielettömän kivan tuntuinen kangas ja tosiaankin hyvin istuva malli!

Emixe softshellhousu on kiva tallihommissa

Emixe housu on kiva kaikissa heppailuhommissa missä et käytä ratsastushousuja. Nämä housut istuvat hyvin päälle. Joustava softshell asettuu hyvin paksumpiin reisiin ja leveämpäänkin lantioon. Lahkeet ovat just kivan “kapeat” Tässä Emixe-mallissa on kyllä vyölenkit mutta minusta joustava vyötärö istuu hyvin ilman vyötäkin.

Ja joustavassa kankaassa on sekin hyöty, että housut vetäisee vaikka ratsastushousujen päälle (ainakin leggareiden).

Millaista mitoitusta softshell -housut ovat?

Softshellhousun mitoitus on ns. normaalia ja hieman joustava kangas auttaa kun housun haluaa vetäistä vaikkapa leggareiden päälle.

Minä käytän yleensä 38-kokoisia housuja ja tästä mallista 38/M menee tosi hyvin leveäänkin lantioon.

Emixe -softshellhousun pesu

Housu pestään koneessa 30 asteessa esim ratsastustakkien ja muiden tummien ulkovaatteiden kanssa. Käytä mieluimmin nestemäistä kirjopesuainetta.

Käännä housut nurinpäin ennen pesua.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Softshellhousut ovat superkivat tallihommissa ja ulkoilussa.Varsinaisesti tämä malli on ajateltu välikausihousuksi mutta kyllä näitä käyttää lauhalla talvikelilläkin. Tässä mallissa on korkea vyötärö ja tosi kivasti joustava kangas. Ja malli ylipäätään on tosi onnistunut siinäkin mielessä, että housut istuvat hyvin ja ne jalassa on kiva olla. Arvelin ensiksi ettei malli istuisi minun leveään lantioon ja reisiin mutta istuuhan se -ja vyötärö tosiaan istuu myös superhyvin! Eikä lahje ole liian pitkä. Näissä on kyllä onnistunut ihan kaikki!

Olen nyt testannut näitä tallihommissa, satulansovituksissa sekä kävelylenkeillä. Ja tykkään kovasti!

Lahje on sopivan kapea jotta sen saa kumppareiden sisään mutta se on kiva myös jodhpureiden, työkenkien ja lenkkareiden kanssa.

Ja perus mustana housuna tämä menee ihan lenkkihoususta. Toki näissä ei lue Adidas tai Nike vaan Wahlsten!

 

Lisätiedot

koko

, , ,