Siivoussaippua Saaren Taika Greippi

13.50

Siivoussaippua Saaren Taika Greippi

13.50

Siivoussaippua on supertehokasta ja silti hellävaraista iholle, puhdistettavalle pinnalle ja ympäröivälle luonnolle.

Saaren Taika Siivoussaippua

Saaren Taika Siivoussaippuaa voi käyttää kaikille koville pinnoille kotona ja tallilla, esimerikisi lavuaarin ja wc-pöntön pesuun. Loimihuoneen ja pesarin hanat ja pöydät sekä keittiön tiskialtaat sekä kaakelit puhdistuvat tällä helposti. Karsinoissa esimerkiksi rapatut seinät ja muovilankut on helppo puhdistaa ja sopii tämä toki juoma-ja ruokakupeille.  Ikkunoista tulee todella puhtaat ja kärpäset eivät näköjään mene niille; ilmeisesti greipin tuoksuinen eteerinen öljy jää vaikuttamaan pintaan pesun jälkeen.

Saaren Taika Siivoussaippuan tuoksu tulee aidoista luonnon eteerisistä öljyistä. Pesun jälkeen pinta tuoksuu puhtaalle mutta myös greipille.

Greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine ja siksi se on hyvä kodin ja tallin puhdistuksessa.

Käytä siivoussaippuaa niin, että raastat sitä suihkepulloon tai liotat raastetta vesiämpäriin. Voit myös käyttää saippuaa suoraan puhdistettavaan kohtaan tai levittää saippuaa pesusienellä tai pesuharjalla ja hangata puhdistettavan kohteen puhtaaksi.  Lopuksi pyyhi kohta puhtaalla kostealla sienellä tai pyyhkeellä. Jos saippua irroitti paljon likaa voit pyykiä likavaahdon pois ja vaikka kertaalleen pyyhkiä kohdan puhtaalla pyyhkeellä. Käsittelyn voi toki toistaakin jos kohtaan olisi jäänyt vielä likaa.

Siivoussaippua sisältää oliiviöljyä ja kookosöljyä mitkä ovat tehokkaita lianirrottajia mutta samalla hellävaraisia iholle ja puhdistettavalle pinnalle.

Tuoksu ja antibakteerisuus tulee greipistä. Ja miten ihanan mieto tuoksu siitä muuten tuleekin. Tuoksuu puhtalle ja sama hieman greipille.

Saippuapala on tosi riittoisan oloinen. Pala on noin 120g.

Lisätiedot

Värivaihtoehto

,