Siivoussaippua Saaren Taika Laventeli

15.50

Siivoussaippua Saaren Taika Laventeli

15.50

Siivoussaippua on supertehokasta ja silti hellävaraista iholle, puhdistettavalle pinnalle ja ympäröivälle luonnolle. Laventeli tuoksuu ihanalle saippuassa mutta tuoksua jää myös puhdistettuun kohtaan.

Saaren Taika Siivoussaippua

Saaren Taika Siivoussaippuaa voi käyttää kaikille koville pinnoille kotona ja tallilla. Kotona se sopii hyvin esimerikisi lavuaarin ja wc-pöntön pesuun.

Loimihuoneen ja pesarin hanat ja pöydät sekä keittiön tiskialtaat sekä kaakelit puhdistuvat tällä helposti. Karsinoissa esimerkiksi rapatut seinät ja muovilankut on helppo puhdistaa ja sopii tämä toki juoma-ja ruokakupeille.  Ikkunoista tulee todella puhtaat ja kärpäset eivät näköjään mene niille; ilmeisesti eteerinen öljy jää vaikuttamaan hetkeksi pintaan pesun jälkeen.

Saaren Taika Siivoussaippuan tuoksu tulee aidoista luonnon eteerisistä öljyistä. Pesun jälkeen pinta tuoksuu ”puhtaalle” ja laventelille.

Saippua sisältää oliiviöljyä ja kookosöljyä, vettä ja glyseriinia (ei lisättyä glyseriiniä, saippuassa esiintyvä glyseriini syntyy saippuassa käytetyistä öljyistä saippuoitumisprosessin aikana) sekä laventelin luonnollista eteeristä öljyä.

Käytä siivoussaippuaa niin, että raastat sitä suihkepulloon tai liotat raastetta vesiämpäriin. Voit myös käyttää saippuaa suoraan puhdistettavaan kohtaan tai levittää saippuaa pesusienellä tai pesuharjalla ja hangata puhdistettavan kohteen puhtaaksi.  Lopuksi pyyhi kohta puhtaalla kostealla sienellä tai pyyhkeellä.

Jos saippua irroitti paljon likaa voit pyykiä likavaahdon pois ja vaikka kertaalleen pyyhkiä kohdan puhtaalla pyyhkeellä. Käsittelyn voi toki toistaakin jos kohtaan olisi jäänyt vielä likaa.

Saippuapalan koko on noin 120g

2 varastossa

Kuvaus

Laventeli siivoussaippua sisältää eteerisiä öljyä mitkä ovat tehokkaita lianirrottajia mutta samalla hellävaraisia iholle ja puhdistettavalle pinnalle. Lisäksi niistä jää ihana puhdas tuoksu.

Tuoksu ja antibakteerisuus tulee laventeliöljystä. Ja miten ihana tuoksu siitä muuten tuleekin!

Saippuapala on tosi riittoisan oloinen.

Pala on noin 120g.

Lisätiedot

Värivaihtoehto

,