Shettis ratsastushuopa QHP

59.50

Ratsastushuopa on kiva kun halutaan ratsastaa ilman satulaa

QHP ratsastushuopa on nyt shettis ja poni -kokoina

Kevyt ja muotoutuva ratsastushuopa sopii oikeastaan selkään kuin selkään.

Ratsastushuovassa on keinomokkainen pinta mikä on sopivan nahkean tuntuinen istua. Jos paljaassa selässä on liian liukkaan tuntuista kannattaa ottaa tämä ratsastushuopa käyttöön. Sen avulla saat helpotusta selässä istumiseen ja voit olla rennompi. Ratsastushuovan nurjapuoli selkää vasten on kokonaan pehmoista karvaa ja välissä on painepisteitä vähetävä, muotoutuva foami.

Ratsastushuopa on helppo puhdistaa. Voit kopistaa sen ja pyöritellä pakkaslumessa sekä harjata mokkaosan. Kun huopa hikoontuu ja likaantuu enemmän, peset sen koneessa.

Mitoitus on ns. normaalia. Kaikkien kokojen mitat näkyvät kokotaulukossa.

Toimitusaika on noin 7-8 arkipäivää.

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Ratsastushuopa on hauska juttu keveään ratsasteluun.

Ratsastushuopa on hauskaa vaihtelua ratsulle ja ratsastajalle

Tässä mallissa on sen verran pehmustetta, että huopa on kivan tuntuinen ratsastajalle ja ennenkaikkea se on kiva hevoselle. Ratsastushuopa on tehty polyuretanfoamista mikä vaimentaa iskuja ja painepisteitä. Eli esimerkiksi ratsastajan istuinluut eivät paina hevosta. Ja tämä on hyvä asia sillä hevosen selän lihakset pysyvät rennompina kun niihin ei kohdistu yksittäisiä teräviä painepisteitä.

Ratsastushuovan pinta on kulutuskestävää polyesteria. Keinomokka on nahkean tuntuista ratsastushousuja vasten ja helpottaa ratsastajan pysymistä selässä. Kun lapsi voi istua rennosti ja mukautua esim. käynnin liikkeeseen on se samalla hyvää tasapainon treenausta

Huopaa voi vakauttaa vähän valitsemalla siihen esimerkiksi painetta tasaavan kouluvyön (29,-).

 

Lisätiedot

koko

Värivaihtoehto

, , , ,