Shampoo Leovet Stain Eraiser kimoshampoo

13.95

Leovet kimoshampoo on tarkoitettu valkoisille ja harmaan sävyisille hevosille.

Leovet kimoshampoo

puhdistaa tehokkaasti ja hoitaa samalla karvapeitettä ja ihoa. Shampoo poistaa pinttyneitä likatahroja ja yleisesti sitä “keltaisuutta” mikä helposti pinttyy kimoon karvaan.

Tässä shampoossa “vaalennuksen” tekee piparjuuripuun ainesosat. Sen lisäksi, että shampoo poistaa likatahrat ja korjaa sävyä, se samalla myös hoitaa ihoa.

Leovet kimoshampoo on hellävarainen eikä yleensä ole aiheuttanut mitään ihoärsytyksiä. Jos hevonen on sinulle vielä uusi tuttavuus, kokeile shampoota ensin pienelle alalle jotta näet aiheuttaako se ärsytystä tai enemmän sävymuutosta kuin toivoit.

Kun peset hännän shampoolla niin lisää pyyhekuivaan jouheen Leovetin 5 staria niin jouhet selviävät ja pysyvät liukkaina.

Kaada noin ruokalusikallinen shampoota sankoon missä on kädenlämpöistä vettä. Levitä shampoovesi kostutettuun hevoseen pesusienellä ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Shampoo vaahtoaa hyvin ja jättää karvapeitteeseen hienon kiillon. Huuhdo pois pesusienen ja suihkun avulla. Jos käytät tuotetta ensimmäistä kertaa, testaa sitä ensin pienelle alalle; Leovet kimoshampoo ei yleensä aiheuta ihoärsytystä mutta parempi olla varma kun pesee esim. uutta hevosta ensimmäistä kertaa.

Kimoshampoo jättää karvapeitteen kiiltäväksi ja liukkaaksi; se on selkeästi helpompi harjata puhtaaksi.

Riittoisa shampoo on 500ml pullossa.

Toimitusaika nyt noin 8-10 päivää

Kuvaus

Leovet kimoshampoo puhdistaa valkeat ja muut kimosävyiset hellävaraisesti ja silti tehokkaasti. Shampoo on superhyvä myös pelkkien tahrakohtien pikapesussa tai vaikkapa vain kimon hännän pesussa.

Shampoon ainesosat puhdistavat tehokkaasti ja hoitavat samalla ihoa. Puhdistava ja vaalentava vaikutus säilyy yleensä useamman päivän ajan (ellei hevonen satu rakastamaan liassa kierimistä!). Se luonnonlinen vaaleneminen tapahtuu shampoon sisältämän Moringa -ainesosan (eli piparjuuren) ansiosta.