Shampoo Leovet Power vaaleille hevosille

11.95

Leovet Power shampoo on tarkoitettu vaaleille hevosille.

Leovet Power Camolla shampoo

Leovetin sävyä vaalentava shampoo on hieman sävyä kirkastava mutta ei varsinaisesti värjäävä shampoo. Power sisältää uv-suojan mistä on aina hyötyä. Tässä sävyssä se vaalennusta tekevä aine on camomilla. Sen lisäksi, että shampoo hieman korjaa sävyä, se ennenkaikkea hoitaa ihoa. Leovet Power Shampoo auttaa kutisevaan ja hilseileväänkin karvapeitteeseen.

Power shampoo on hellävarainen eikä yleensä ole aiheuttanut mitään ihoärsytyksiä. Jos hevonen on sinulle vielä uusi tuttavuus, kokeile shampoota ensin pienelle alalle jotta näet aiheuttaako se ärsytystä tai enemmän sävymuutosta kuin toivoit.

Kun peset hännän shampoolla niin lisää pyyhekuivaan jouheen Leovetin 5 staria niin jouhet selviävät ja pysyvät liukkaina.

Kaada noin ruokalusikallinen shampoota sankoon missä on kädenlämpöistä vettä. Levitä shampoovesi kostutettuun hevoseen pesusienellä ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Shampoo vaahtoaa hyvin ja jättää karvapeitteeseen hienon kiillon. Huuhdo pois pesusienen ja suihkun avulla. Jos käytät tuotetta ensimmäistä kertaa, testaa sitä ensin pienelle alalle; Leovet Power Shampoo ei yleensä aiheuta ihoärsytystä mutta parempi olla varma kun pesee esim. uutta hevosta ensimmäistä kertaa.

Shampoo jättää karvapeitteen kiiltäväksi ja liukkaaksi; se on selkeästi helpompi harjata puhtaaksi.

Riittoisa Leovet Power Shampoo on 500ml pullossa.

Kuvaus

Leovet Power Camomilla -shampoo sopii vaaleille hevosille. Sen ainesosat puhdistavat tehokkaasti ja hoitavat ihoa. Camomillaa sisältävän shampoon sävyä vaalentavan ja puhdistavan vaikutuksen huomaa karvan ja jouhien sävystä ja kiillosta.

Leovet Power sävyshampoissa on uv-suoja.

Myymälän shampoot lähetetään tilauspäivänä