Shampoo Leovet Power tummille hevosille

11.95

Leovet Power shampoo on tarkoitettu tummille hevosille.

Leovet Power shampoo saksanpähkinä

Leovetin sävyä syventävä shampoo on hieman sävyä syventävä mutta ei varsinaisesti värjäävä shampoo. Power -shampoo sisältää uv-suojan mistä on aina hyötyä. Tässä shampoossa se tummentava fiilis tulee pesuaineen sisältämästä saksanpähkinästä. Sen lisäksi, että shampoo hieman korjaa sävyä, se ennenkaikkea hoitaa ihoa. Shampoo auttaa kutisevaan ja hilseileväänkin karvapeitteeseen.

Power shampoo on hellävarainen eikä yleensä ole aiheuttanut mitään ihoärsytyksiä. Jos hevonen on sinulle vielä uusi tuttavuus, kokeile shampoota ensin pienelle alalle jotta näet aiheuttaako se ärsytystä tai enemmän sävymuutosta kuin toivoit.

Kun peset hännän shampoolla niin lisää pyyhekuivaan jouheen Leovetin 5 staria niin jouhet selviävät ja pysyvät liukkaina.

Kaada noin ruokalusikallinen shampoota sankoon missä on kädenlämpöistä vettä. Levitä shampoovesi kostutettuun hevoseen pesusienellä ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Shampoo vaahtoaa hyvin ja jättää karvapeitteeseen hienon kiillon. Huuhdo pois pesusienen ja suihkun avulla. Jos käytät tuotetta ensimmäistä kertaa, testaa sitä ensin pienelle alalle; Leovet Power Shampoo ei yleensä aiheuta ihoärsytystä mutta parempi olla varma kun pesee esim. uutta hevosta ensimmäistä kertaa.

Power Shampoo jättää karvapeitteen kiiltäväksi ja liukkaaksi; se on selkeästi helpompi harjata puhtaaksi.

Riittoisa Leovet Power Shampoo on 500ml pullossa.

Kuvaus

Leovet Power shampoo tummille hevosille tarkoitettu hellävaraisesti ja silti tehokkaasti puhdistava ja hoitava.

Power Shampoo sopii tumman ruskeille ja mustille hevosille. Sen ainesosat puhdistavat tehokkaasti ja hoitavat ihoa. Saksanpähkinää sisältävän shampoon sävyä syventävän vaikutuksen huomaa hevosen karvan ja jouhien sävystä. Ja huomaa kyllä ihanan kiillonkin!

Leovet Power sävyshampoissa on mukana uv-suoja ja se on kyllä fiksuutta varsinkin kesäaikaan!

Power -shampoo lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.