Satulavyö yleis neopren ilman joustoja

39.95

Neopren satulavyö on pehmeä hevosta vasten.

Neopren yleisvyössä ei ole joustoja

Yleismallin satulavyö sopii erityisen hyvin hevosille mitkä ovat herkkiä kainaloista kohdasta mihin satulavyö asettuu.

Pehmeä yleisvyö asettuu hyvin mahan ympärille eikä hierrä. Neoprenvyö on helppo pitää puhtaana sillä sen voi pestä niin usein kuin on tarve.

Satulavyö pysyy käytössä pehmeänä mikä on varsin tärkeä pointti sillä joitakin materiaaleja hiki ja lika vaurioittavat niin, että niistä tulee kovia tai hankaavia.

Tässä vyömallissa ei ole joustoja.

Myymälässä on nyt hetitoimituksessa 90, 100, 110, 120 mitat.

Muut mitat toimitetaan noin 8-10 päivässä

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Neopren yleissatulavyö ilman joustoja on hevosta vasten pehmeän tuntuinen. Neopren -materiaali pysyy käytössä pehmeänä mikä on varsin tärkeä pointti sillä joitakin materiaaleja hiki ja lika vaurioittavat niin, että niistä tulee kovia ja hankaavia.

Vyö on helppo pitää puhtaana; peset sen helposti vedellä ja harjalla aina kun on tarvis. Neopren imee vettä mutta se myös kuivaa kohtalaisen nopeasti eli seuraavalle päivälle on puhdas, kuiva vyö käyttöön.

Ilman joustoja oleva satulavyö on kiva myös herkkäkupeiselle hevoselle. Neopren materiaalina on pehmeää ja vyö pysyy tukevammin paikoillaan kun siinä ei ole joustoa. Ja toisaalta, tätä mallia ei voi vahingossa kiristää liikaa. Suora malli sopii myös monille ”kapeakainaloisille” millä mutkavyöt tai Cair-vyö painaisi etujalkaa vasten.

Lisätiedot

koko

, , , , , , , , , ,