Satulavyö yleis lampaankarvaa Mattes Crescent

189.50

Lampaankarva yleisvyö Mattes Crescent on muotoiltu ja taivutettu niin, että vyö vähentää satulan valumista eteenpäin. Satulavyö on muotoiltu niin, että leveämmän keskiosan ansiosta paine jakautuu laajemmalle alueelle samalla kun hyvin kapenevat kohdat etujalan takana jättävät kainaloon tilaa ja mahdollistavat etujalan vapaan liikkeen.

Muotoillut reunat ja karvapehmusteen ulottuminen vyön reunan yli vähentävät painekohtien muodostumista ja hankaumien aiheutumista.

Lampaankarvapehmuste ja puuvillainen vyö pestään erikseen pesukoneessa. Jos kuivaat ne kuivausrummussa, muista käyttää matalaa lämpötilaa (max 30 astetta). Satulavyö ja lampaankarva olisi hyvä pestä MELP-pesuaineella.

Mittaa satulavyö siten, että se on tasaisesti kiinni molemmilta puolilta, keskimääri puolivälissä vastinhihnoja (jotta on varaa lihoa tai laihtua). Mattes-vyöiden pituus on ilmoitettu soljesta-solkeen mittana.

Puuvillaista satulavyötä ei käytetä ilman karvaa.

Menevimmät värit ovat musta kangas& vaalea karva sekä ruskea kangas& ruskea karva.

Kangasvyön värejä on noin 30 samoin kuin tereiden ja lampaankarvojen. Ota yhteyttä niin teen Sinulle vedoksen väritoiveestasi.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Mattes Crescent yleismallin satulavyö on muotoiltu niin, että se istuu hyvin kapenevaan kainalokohtaan. Eteenpäin taivutetun muodon ansiosta vyö estää hieman satulan liukumista eteen. Crescent -satulavyö on muotoiltu niin, että leveän keskiosan ansiosta paine jakautuu laajemmalle alueelle samalla kun hyvin kapenevat kohdat etujalan takana jättävät kainaloon tilaa ja mahdollistavat etujalan vapaamman liikkeen.

Mattes lampaankarvavyöt teetetään asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Kannattaa varautua siihen, että vyön valmistus- ja toimitusaika on noin 6-7 viikkoa.

 

Lisätiedot

koko

, , , , , , , , , , , ,

Värivaihtoehto

, , ,

product-type

,