Satulavyö yleis lampaankarvaa Mattes Crescent

165.50

Satulavyö yleis lampaankarvaa Mattes Crescent

165.50

Lampaankarva yleisvyö Mattes Crescent on muotoiltu ja taivutettu niin, että vyö vähentää satulan valumista eteenpäin. Satulavyö on muotoiltu niin, että leveän keskiosan ansiosta paine jakautuu laajemmalle alueelle samalla kun hyvin kapenevat kohdat etujalan takana jättävät kainaloon tilaa ja mahdollistavat etujalan vapaan liikkeen.

Muotoillut reunat ja karvapehmusteen ulottuminen vyön reunan yli vähentävät painekohtien muodostumista ja hankaumien aiheutumista.

Lampaankarvapehmuste ja puuvillainen vyö pestään erikseen pesukoneessa. Jos kuivaat ne kuivausrummussa, muista käyttää matalaa lämpötilaa (max 30 astetta). Satulavyö ja lampaankarva olisi hyvä pestä MELP-pesuaineella.

Mittaa satulavyö siten, että se on tasaisesti kiinni molemmilta puolilta, keskimääri puolivälissä vastinhihnoja (jotta on varaa lihoa tai laihtua). Mattes-vyöiden pituus on ilmoitettu soljesta-solkeen mittana.

Puuvillaista satulavyötä ei käytetä ilman karvaa.

Menevimmät värit ovat musta kangas& vaalea karva sekä ruskea kangas& ruskea karva mutta muistathan, että kangasvyön värejä on noin 30 samoin kuin eri karvojen värejä!

Menevimmät mitat 120-130cm ovat 165,50 ja muitakin mittoja pienillä hintaeroilla saa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Lampaankarva yleisvyö Mattes Crescent on muotoiltu niin, että se istuu hyvin kapenevaan kainalokohtaan. Eteenpäin taivutetun muodon ansiosta vyö estää hieman satulan liukumista eteen. Crescent -satulavyö on muotoiltu niin, että leveän keskiosan ansiosta paine jakautuu laajemmalle alueelle samalla kun hyvin kapenevat kohdat etujalan takana jättävät kainaloon tilaa ja mahdollistavat etujalan vapaamman liikkeen.

Kaikkien satulavöiden toimitusaika on noin 3-5 viikkoa.

 

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto

, , ,