Satulavyö yleis lampaankarvaa Mattes Crescent

189.50

Lampaankarva yleisvyö Mattes Crescent on muotoiltu ja taivutettu eteenpäin.

Mattes Crescent yleisvyö jättää kainaloon tilaa

Yleismallin satulavyö on muotoiltu niin, että leveämmän keskiosan ansiosta paine jakautuu laajemmalle alueelle samalla kun hyvin kapenevat kohdat etujalan takana jättävät kainaloon tilaa ja mahdollistavat etujalan vapaan liikkeen.

Muotoillut reunat ja karvapehmusteen ulottuminen vyön reunan yli vähentävät painekohtien muodostumista ja hankaumien aiheutumista.

Lampaankarvainen satulavyö on helppo pitää puhtaana

Lampaankarvapehmuste ja puuvillainen vyö pestään erikseen pesukoneessa. Jos kuivaat ne kuivausrummussa, muista käyttää matalaa lämpötilaa (max 30 astetta). Satulavyö ja lampaankarva olisi hyvä pestä MELP-pesuaineella.

Miten tiedän satulavyön oikean pituuden?

Säädä nykyinen satulavyö siten, että se on tasaisesti kiinni molemmilta puolilta (sillä kireydellä mitä käytät ratsastaessa). Vyö on hyvän mittainen kun se on kiinni keskimäärin puolivälissä vastinhihnoja (jotta on hevosella varaa lihoa tai laihtua tai voi käyttää tarvittaessa romaania).

Mattes-vyöiden pituus on ilmoitettu soljesta-solkeen mittana. Useimmiten karvavyö otetaan 5cm pidempänä kuin esim. nahkavyö.

Puuvillaista satulavyötä ei käytetä ilman karvaa.

Menevimmät värit ovat musta kangas& vaalea karva sekä musta kangas mustalla karvalla. Ja huom. tämän mallin voi teettää joustoilla tai ilman.

Mitään värejä ei ole valmiina varastossa vaan kaikki yleisvyöt teetetään asiakkaiden toiveiden mukaan.

Kangasvyön värejä on noin 30 samoin kuin vyön tereiden ja lampaankarvojen. Ota yhteyttä jos haluat jonkin muun vaihtoehdon kuin valikossa olevat. Sinun custom -väritoiveista tehdään vedos hyväksyttäväksi ennenkuin vyö menee tuotantoon.

Myymälässä on nyt hetitoimituksessa musta/vaalea 115cm ja 125cm napakoilla joustoilla

 

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Mattes Crescent yleismallin satulavyö on muotoiltu niin, että se istuu hyvin kapenevaan kainalokohtaan. Eteenpäin taivutetun muodon ansiosta vyö estää hieman satulan liukumista eteen. Crescent -satulavyö on muotoiltu niin, että leveän keskiosan ansiosta paine jakautuu laajemmalle alueelle samalla kun hyvin kapenevat kohdat etujalan takana jättävät kainaloon tilaa ja mahdollistavat etujalan vapaamman liikkeen.

Mattesin yleismallin lampaankarvavyöt teetetään asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Kannattaa varautua siihen, että vyön valmistus- ja toimitusaika on useimmiten noin 5-6 viikkoa.

 

Lisätiedot

koko

, , , , , , , , , , , ,

Värivaihtoehto

,

product-type

,