Satulavyö yleis lampaankarvaa Mattes Anatomic

189.50

Lampaankarva yleisvyö Mattes Anatomic on muotoiltu ja taivutettu niin, että vyö asettuu tasaisesti hevosen ympäri.

Mattes Anatomic yleisvyö istuu hyvin hevosen ympärille

Satulavyö on muotoiltu niin, että leveämmän keskiosan ansiosta paine jakautuu laajemmalle alueelle samalla kun hyvin kapenevat kohdat etujalan takana jättävät kainaloon tilaa ja mahdollistavat etujalan vapaan liikkeen.

Muotoillut reunat ja karvapehmusteen ulottuminen vyön reunan yli vähentävät painekohtien muodostumista ja hankaumien aiheutumista.

Lampaankarvainen Mattes Anatomic -satulavyö on helppohoitoinen

Lampaankarvapehmuste ja puuvillainen vyö pestään erikseen pesukoneessa. Jos kuivaat ne kuivausrummussa, muista käyttää matalaa lämpötilaa (max 30 astetta). Satulavyö ja lampaankarva olisi hyvä pestä MELP-pesuaineella.

Miten Mattes Anatomic -yleisvyön mitta valitaan?

Mittaa satulavyö siten, että se on tasaisesti kiinni molemmilta puolilta, keskimääri puolivälissä vastinhihnoja (jotta on varaa lihoa tai laihtua). Mattes-vyöiden pituus on ilmoitettu soljesta-solkeen mittana. Vyön saat joustoilla tai ilman. Pituudessa kannattaa huomioida lampaankarvan paksuus; moni ottaa tästä 5cm pidemmän mitan kuin esim. neopren-vyö on.

Mattes -satulavyötä ei käytetä ilman karvaa.

Menevimmät värit ovat musta kangas& vaalea karva sekä ruskea kangas& ruskea karva.

Kangasvyön värejä on noin 30 samoin kuin tereiden ja lampaankarvojen. Ota yhteyttä kun haluat teettää vyön mieleisillä väreillä niin teen Sinulle vedoksen väritoiveestasi.

Toimitusaika on noin 5-6 viikkoa mutta luksusvyö on sen odottamisen arvoinen.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Yleissatulavyö Mattes Anatomic on muotoiltu niin, että se istuu hyvin kapenevaan kainalokohtaan. Anatomic -satulavyö on muotoiltu niin, että leveän keskiosan ansiosta paine jakautuu laajemmalle alueelle samalla kun hyvin kapenevat kohdat etujalan takana jättävät kainaloon tilaa ja mahdollistavat etujalan vapaamman liikkeen. D-rengas on molemmilla puolilla joten voit kääntää vyön jos se meinaisi kulua esim toiselta puolelta kainaloa tms.

Mattes lampaankarvavyöt teetetään asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Toimitusaika on nyt noin 5-6 viikkoa.

 

Lisätiedot

koko

, , , , , , , , , , , ,

Värivaihtoehto

, , ,

product-type

,