Satulavyö yleis ilman joustoja ruskea

98.00

Muotoiltu yleis satulavyö ilman joustoja on myös ruskeana

Muotoiltu nahkainen satulavyö on ilman joustoja

Tässä ruskeassa muotoillussa yleisvyössä ei ole lainkaan joustoja. Satulavyö asettuu hyvin hevosen ympärille ja on tukevan tuntuinen.

Muotoiltu satulavyö jättää hevosen kainaloihin tilaa jolloin etujalat mahtuvat liikkumaan esteettä.

Satulavyössä on D-renkaita erilaisia apuohjia varten.

Tämä malli on ilman joustoja ja tykkään sen ideasta. Kun vyö on vakaan tuntuinen niin myös satula istuu vakaammin paikoillaan ja hevosen on helpompi toimia satulan ja ratsastajan painon kanssa.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Muotoiltu ruskea yleis satulavyö ilman joustoja on superhyvä esimerkiksi niille hevosille millä on mahaa ja satulat meinaavat valua eteenpäin. Muotoilun ansiosta vyö istuu hyvin hevosen ympärille ja jättää kainaloihin tilaa. Ilman joustoja oleva yleisvyö on vakaan tuntuinen ja helpottaa hevosen liikkumista kun satula pysyy paremmin paikoillaan. Monestihan satula valuu helposti sivulle ja joustollinen satulavyö voi vielä lisätä valumista.

Pehmeä nahka pysyy hyvänä kun muistat putsata ja rasvata sitä. Muotoilu on fiksu juttu sillä sen ansiosta etujaloilla tosiaan on paremmin tilaa liikkua.

Käyttääpä hepalla mitä tahansa mallia olisi vyötä hyvä kiristää vähän kerrassaan ja löysätä vähän kerrassaan. Näin muutos ei tunnu hevoselle epämiellyttävältä ja paine kupeisiin ja verisuoniin muuttuu vähän kerrallaan.

Toimitusaika on noin 2-3 päivää

Lisätiedot

koko

, , , ,