Satulavyö koulu panssari Mattes Slimline anatomic

325.00

Satulavyö koulu panssari Mattes Slimline anatomic

325.00

Panssari Mattes Slimline Anatomic on muotoiltu niin, että se on leveä keskiosasta ja kapenee voimakkaasti kainaloiden kohdalle. Panssarivyössä on nahkainen vyöosa iskunvaimennuksilla ja irroitettava lampaankarvaosa. Panssariosassa on remmi mardingalille. Vyö on siis alunperin suunniteltu kenttäratsastukseen mutta kuka tätä kieltää käyttämästä koulusatulassa. Fantastinen malli ja taatusti mukavan tuntuinen hevoselle.

Nahkavyötä on saatavana musta, ruskea ja champagne. Karvaosaa voidaan teettää muitakin värejä kuin esimerkeissä.

Lampaankarvapehmuste ja nahkavyö pestään erikseen. Karva olisi hyvä pestä MELP-pesuaineella ja jos kuivaat sen kuivausrummussa niin muista käyttää mietoa lämpöä. Muovinen kovike vyön sisältä poistetaan puhdistuksen ajaksi.

Mittaa vyö niin, että sen yläreunat ulottuvat mahdollisimman hyvin etujalan kyynärän yläpuolelle, lähelle satulahuovan reunaa. Vyön solkien tulee asettua niin ylös ettei etujalan kyynär voi osua niihin. Mittaa satulavyö siten, että se on tasaisesti kiinni molemmilta puolilta. Mattes-vyöiden pituus on ilmoitettu soljesta-solkeen mittana.

Tätä vyömallia saa myös crescent ja athletico-malleina.

Kaikkien vöiden toimitusaika on noin 3-5 viikkoa sillä ne tehdään tilausten perusteella.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Satulavyö panssari Mattes Slimline -mallina on pitkillä vastinhihnoilla olevien satuloiden panssarivyömalli. Slimline -malli on todella kapeilla kainalonkohdilla.

Slimline Anatomic -malli on muotoiltu niin, että se on leveä keskiosasta ja kapenee kainaloiden kohdalle. Panssarivyön päät ovat leveät. Näin paine jakautuu hyvin hevosen vatsaa vasten mutta etujalkojen taakse kainaloihin jää tilaa.

Lampaankarvapehmuste ja nahkainen vyö puhdistetaan erikseen. Lampaankarva olisi hyvä pestä MELP-pesuaineella.

Lisätiedot

koko

, , ,

Värivaihtoehto

, , ,