Satulavyö koulu painetta tasaava

29.00

Satulavyö koulu painetta tasaava

29.00

Painetta tasaava koulusatulavyö on synteettisenä materiaalina helppohoitoinen.

Satulavyö sopii erityisesti tilanteisiin missä varusteet täytyy voida putsata helposti eikä niiden kuivattamiseen ole hyviä mahdollisuuksia; tämän materiaalinhan puhdistaa esimerkiksi kostealla sienellä pyyhkimällä.

Satulavyö pysyy käytössä pehmeänä sillä kuivunut hiki on helppo pyyhkiä pois. Tässä koulumallissa ei ole joustoja vaan liikkuvien hihnojen ansiosta vyö tasaa hevoseen kohdistuvaa painetta.

Toimitusaika varastolta noin 8 vuorokautta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Painetta tasaava koulusatulavyö on aika tykätty malli. Se asettuu hyvin hevosta vasten ja liikkuvien hihnojen ansiosta paine asettuu tasaisesti hevosta vasten on se minkä mallinen tahansa.

Sunteettinen materiaali on helppo puhdistaa. Se myös pysyy käytössä pehmeänä mikä on varsin tärkeä pointti sillä joitakin materiaaleja hiki ja lika kovettavat. Kuivan lian voi harjata pois pehmeällä harjalla ja voit toki pyyhkiä vyön kostealla sienellä tai pyyhkeellä vaikka jokaisen käytön jälkeen. Jos vyöhön pääsee pinttymään likaa, voi sen ensin liottaa vaikkapa fairyvedessä ja sitten pestä harjan kanssa. Lopuksi pyyhi vyö kuivaksi ja jätä vielä kuivumaan kuivaushuoneeseen. Varsin helppo huollettava, eikö?

Synteettinen koulusatulavyö kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita. Sen painetta tasaava ominaisuus toimii samalla tavalla kaikkien satuloiden ja satulahuopien kanssa.

 

Lisätiedot

koko

, , , , , , , , , ,