Satulapaketti Unicorn

115.00

Satulapaketti on pikkuruisen ratsastajan ja pikkuruisen ponin juttu.

Mitä Unicorn satulapaketti sisältää?

Satulapakettiin kuuluu synteettinen kevytsatula, satulavyö (60 cm), jalustinhihnat (120cm) ja alumiiniset lasten jalustimet (10cm).

Unicorn satulapaketti on tarkoitettu pikkulapsille ensimmäiseksi satulaksi. Satulan istuin on etukaaresta ja takakaaresta hieman korkeampi jotta syvempi istuinosa on tukevamman tuntuinen. Polvituet ovat säädettävät jotta istuinta voidaan vähän muokata eri kokoisten ratsastajien mukaan. Satulassa on ns. kauhukahva edessä mistä on alkuun kiva pitää kiinni.

Ponin selkään päin satulaa saa muokattua säätämällä hieman sen paneleita.

Synteettinen materiaali on helppohoitoista sillä pelkkä kostealla sienellä pyyhkiminen riittää.

Satulassa on kaksi pienten ponien kokoa:

Pienemmän istumen suoramitta on noin 18cm. Tässä 10″ kokoisessa satulassa selkäpanelin pituus on noin 32cm. Isommassa 15″ koossa istuimen mitta on noin 25cm ja selkäpanelin pituus on 36cm.

Satulapaketti toimitetaan varastolta jolloin sen toimitusaika on noin 8-10 arkipäivää. Nyt korona-aikana varaston täydennyksissä on ollut viivästyksiä.

Poista

Kuvaus

Sini pinkki satulapaketti Unicorn on hyvä setti kun tarvitset kevyen satulan kevyeen talutuskäyttöön. Tällä satulalla voi retkeillä taluttajan kanssa metsäpolkuja ja harjoitella ravia ja ratsastusteitä kentällä. Ihan täydellistä on viettää välillä mehutauko ja jos mehua sattuu läikähtämään satulalle niin eipä haittaa -synteettinen materiaali on helposti putsattu.

Satulan mukana tulevat kaikki perustavarat mitä satulapaketti tarvitsee. Satulahuovan mietitte sitten itse omien lempivärien tai tämän satulan sini pinkki -väriyhdistelmän mukaan.

Unicorn sarjaan kuuluu aika monta kivaa tuotetta missä kaikissa on tätä sini / pinkki /lila väriyhdistelmää. Poneille löytyy mm. suitset, kuljetussuojat, fleeceloimi ja sadeloimi -kaikki samalla väriyhdistelmällä ja sydän -kuosilla. Lisäksi on monia muita tuotteita pinkki-sini -väriyhdistelmänä…esim kumiputsit (sinisellä karvareunuksella).

 

Lisätiedot

koko

,