Satulan istuinpehmuste ACavallo Dri-Lex este

139.50

ACavallo Dri-Lex istuinpehmuste on mukavan tuntuinen

ACavallo Dri-Lex istuinpehmuste vaimentaa iskuja

ACavallo istuinpehmuste -tai Seatsaver -miten sitä haluaa kutsua, vaimentaa ratsastajan lantioon ja selkään kohdistuvia iskuja.

Tämä malli on ns. “gel in” eli siinä on vaimentavan geelin päällä mukavan tuntuinen Dri-Lex -pinta.

Materiaali on myös grippaavaa mutta myös hengittävää (ja anti-bakteerista).

Samalla kun istuinpehmuste vaimentaa se myös osittain vaikuttaa istuntaan “tiivistävästi” jotta pysyt satulassa. Tuo satulassa pysyminen ja liikeeseen mukautuminen saattaa kyllä johtua siitä, että istuinpehmuste saa istumaan rennommin kun latio ja selkä ei enää jäykisty…?

ACavallo seatsaver geelimateriaali

Istuinpehmusteen geeli on tässä mallissa 2cm paksua. Pääset siis istumaan lähelle ja tiiviisti satulaan samalla kun saat hyvän iskunvaimennuksen.

Geeli on myrkytöntä ja mukavan tuntuista. Voit pestä niin usein kuin haluat. Geeli pysyy muotoutuvana ja vaimentavana kaikissa sääolosuhteissa. Muototuvana materiaalina se osaltaan tasapainoittaa sinun istuntaa satulaa vasten. Ja tähän vaikuttavat myös eri mallien ominaisuudet (vaimentaako tasaisesti, onko enemmän vaikutusta häntäluuhun tai häpyluuhun jne.) MUTTA istuingeeli ei vaikuta satulan istuvuuteen -ainoastaan ratsastajan istumiseen satulassa. Toki kun ratsastaja istuu rennommin voi sillä on positiivinen vaikutus hevosen liikkumiseen rennommin!

Dri-Lex pintamateriaali

Satulan istuinpehmusteen pintamateriaali on mukavan tuntuinen Dri-Lex mikä hylkii likaa ja kosteutta. Se on hyvin hengittävä materiaali mikä on myös estää bakteerien ja hajujen muodostumista. No, se myöskin kestää pesua eli käytä pehmustetta huoletta kelissä kuin kelissä ja pese juuri niin usein kuin haluat! Dri-Lex pintamateriaali on siinäkin mielessä kiva, että se on nahkeana materiaalina grippaavaa. Jos käytät tämän kanssa grippihousuja niin pitäisi olla aika varma fiilis ratsastaa vähän reaktiivisempaa ja isoliikkeistäkin hevosta!

ACavallo Dri-Lex

Tämä malli sopii kaikille jotka haluavat vaimennusta lantioon ja selkärankaan kohdistuviin tuntemuksiin. Tämä estemallin istuinpehmuste on 2cm paksu. Ja tämä malli on saatavana heti mustana.

ACavallo istuinpehmusteen huolto on helppoa

Voit pestä geelipehmusteen koneessa tai haaleassa vedessä liottamalla. Käytä vähän mietoa pesuainetta ja huuhtele.

Asettele kuivumaan esim. kuivaustelineelle hyvin ilmastoituun paikkaan. Ei patterin päälle/muun lämmönlähteen lähelle tai auringonpaisteeseen.

 

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

ACavallo istuinpehmusteen koko ja asennus satulaan

ACavallon istuinpehmuste on helppo kiinnittää satulaan. Seatsaverissa on taskut satulan jalustinhihnan koukkujen päällä oleville läpille. Laitan istuinpehmusteen takaosa ensiksi takakaaren päälle ja sitten taskut satulan etuosan läppiin. Käännä satula toisin päin ja kiinnitä pitkä tarrahihna satulan pohjan selkärangantilassa. Lopuksi työnnä lyhyet hihnat satulan panelin ja rungon väliin, molemmat omille puolille satulaa. Näin istuinpehmusteen reunat asettuvat satulaa vasten.

M-koko käy useimpiin 16-16,5″ satuloihin

L-koko käy useimpiin 17,5 ja 18″ satuloihin

L-kokoa otetaan usein 17″ satuloihin varsinkin jos ne ovat yleissatuloita tai syviä koulusatuloita.

Esimerkiksi ratsastuskouluissa ratsastavat ottavat itselleen usein L-koon jos he ratsastavat pääasiassa hevosilla ja toisinaan mahdollisesti myös isoilla poneilla. Ja huom. ratsastuskouluratsastajat ottavat enemmän tätä estemallia.

Tämän estemallin toimitusaika on noin kolme päivää

Lisätiedot

koko