Satulahuopa yleisneliö harmaa QHP

49.95

Satulahuopa yleisneliö harmaa QHP

49.95

QHP yleissatulahuopa hohtaa hienosti vaalean harmaan sävyssä.

QHP yleissatulahuopa istuu hyvin satulaa vasten

Tämä kaunis satulahuopa on ryhdikkäästi leikattu ja se sopii useimpiin 16½-17½” yleissatuloihin. QHP Palermo yleissatulahuopa on ilman tarrakiinnityksiä. Ryhdikäs ja tukeva huopa istuu hyvin satulaa vasten ja pysyy paikoillaan. Satulahuovan alareunassa on lenkki minkä kautta satulavyö pujotetaan vastinhihnoihin.

QHP llä on usein kivoja ja erilaisia värivaihtoehtoja ja niin nytkin. Tähän vaaleaan harmaaseen sävyyn on yhdistetty valko/hopea ja petrooli -koristepunos.

Satulahuopa on hevosta vasten puuvillavohvelikangasta. Se imee tehokkaasti hevosesta nousevaa kosteutta ja kuivuu nopeasti.

QHP yleissatulahuopa pestään normaalisti kirjopesuaineella. Kun peset huovan koneessa niin käytä 30 asteen hienopesuohjelmaa.

Toimitusaika on noin 1-2 päivää. Huopa lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

1 varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

QHP yleissatulahuopa on kaunis ja kestävä käyttöhuopa. Ratsastusarki on kivaa kun sitä voi piristää kauniilla ja toimivilla tavaroilla -eli esimerkiksi tällaisella satulahuovalla.

QHP yleissatulahuopa on kiva käyttää koska se on niin ryhdikäs. Hyvin istuva satulahuopa pysyy paikoillaan eikä painu kiinni säkään. Hevosta vasten oleva vuorikangas on kosteutta hyvin siirtävää joten se on miellyttävä hevoselle -ja toki kuivaa hikitreenin tai pesun jälkeen nopeasti.

Satulahuovassa on foamitäyte jotta se on tukeva ja ryhdikäs mutta ei silti vie leveystilaa satulasta.