Satulahuopa yleisneliö biscuit poni

49.95

Muotoiltu neliöhuopa on kiva!

QHP Eldorado on hyvin muotoiltu ponin satulahuopa

Eldorado satulahuopa on vaaleana biscuit sävynä tosi kiva. Malli on istuva ja poni-koko käy useimpiin pienten ponien este- ja yleissatuloihin.

Eldorado -malli on siinäkin mielessä kiva satulahuopa käyttää sillä muotoiltuna mallina se pysyy satulaa vasten eikä painu kiinni säkään. Ja tämä on varsin hyvä juttu kun ponilla on korkea säkä (tai ylipäätään säkä). Silloin kun säkä on tooosi matala niin yläreunastaan suorat huovat istuvat ihan ok. Useimmiten tällainen muotoiltu malli olisi kuitenkin parempi.

Satulahuovan kangas kuivaa pesun jälkeen nopeasti. Huovassa oleva 300g:n polyurethane-täyte vaimentaa painepisteitä. Pikkuruutuiset tikkaukset tekevät huopaan ryhdikkyyttä. Tämä malli on lyhyillä tarranauhoilla mitkä tulevat kiinni satulan etukaaren kohdalla oleviin D-renkaisiin.

Konepesu kirjopesuaineella 30 asteessa.

1 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Vaalea yleishuopa Eldorado Biscuit on QHP-merkin tuttu malli.

Satulahuopa on pinnalta kulutuskestävää polyesteri/puuvilla-sekoitetta ja siinä on tuttu hyvin kosteutta siirtävä vohvelivuoraus.

Hyvin muotoiltu satulahuopa on saanut tehosteeksi mustan kanttinauhan ja valkean kapean punoksen.

Eldorado satulahuopa sopii useimpiin yleis- ja estesatuloihin mitkä ovat ponikokoa esim 15 tai 16 istuimella. Nosta huopa hyvin satulaa vasten jotta selkärangalle jää hyvä tila.

Satulahuopa kestää toistuvaa konepesua joten ota vaan heti tämä huopa kovaan arkikäyttöön. Väri säilyy parempana kun satulahuovan pesee kirjopesuaineella eikä kuivaa sitä auringonvalossa.

Tämä malli on myymälässä ja lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä