Satulahuopa Puff Pad QHP

39.00

Satulahuopa Puff Pad QHP

39.00

Puff pad satulahuopa on neliömallinen paksumpi malli missä on keinomokkainen pintakangas ja hyvin kosteutta siirtävä vuori.

Puff Pad satulahuopa QHP

Tämä puff pad on tosi kiva huopa silloin kun haluat hieman paksumman satulahuovan mikä käy kaikkiin satuloihin. Tätähän voi käyttää este, – koulu- ja yleissatuloissa mitkä ovat noin 16,5-17,5″ istumella.

Suede -keinomokka on nahkeaa satulaa vasten ja hevosta vasten oleva vuori todella hyvin kosteutta imevää. Satulahuopa pysyy hyvin satulaa vasten ja se pysyy miellyttävän tuntuisena käytöstä ja pesusta toiseen.

Miten Puff Pad satulahuopa pysyy satulaa vasten?

Aseta satulahuopa selkään niin että se tulee hieman ”eteen” ja sitten satula sen päälle niin, että takapanelin takareuna asettuu lähelle huovan takareunaa (niin että huopaa näkyy vain vähän satulan takana ja selkeästi enemmän etukaaren etupuolella).

Nosta sitten huopa satulaa vasten jotta selkärangan kohdalle tulee selkeä ”ilmatunneli” ja kiristä satulavyö. Näin saat satulan ja satulahuovan pysymään paremmin paikoillaan.

Puff pad satulahuovan huolto

Hikisen huovan voi kääntää vuoripuoli päällepäin kuivumaan. Huopa pestään normaalisti koneessa muiden heppavarusteiden kanssa. Eli se konepesu kirjopesuaineella 30 asteessa.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Puff pad satulahuopa on ryhdikäs joten kun nostat huovan satulaa vasten niin se pysyy hyvin paikoillaan eikä painu säkää vasten.

Hevosta vasten oleva vuorikangas on kosteutta hyvin siirtävää, joten se on miellyttävä hevoselle -ja kuivaa nopeasti käytön ja pesun jälkeen! Satulahuovassa on välissä foami joten se on tukeva ja ryhdikäs mutta ei vie leveystilaa satulasta.

Tämä on kyllä näppärä myös juoksutusvyön alla ja vaikkapa talutusratsastuksissa ratsastusvyön kanssa.

QHP:lla on aina paljon värejä ja niin myös tässä mallissa -näitähän on vaihtelevasti noin 14…

Myymälässä on vaihtelevasti pari väriä ja muut täydentyvät tarvittaessa viikoittain tulevissa täydennyskuormissa.

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, , , , , , , , , , , , ,