Satulahuopa kouluneliö sininen LeMieux Adour

82.50

Lemieux Adour on niin hieno!

LeMieux Adour koulusatulahuopa on hyvä malli

Tässä Adour -mallissa on kauniisti hohtavan kankaan lisäksi bambukuitua sisältävä vuorikangas.

Tuttua LeMieuxia on ryhdikäs malli ja kosteutta hyvin siirtävä vuorikangas. Se hevosta vasten oleva bambukuitua sisältävä vuorikangas tosiaan siirtää tehokkaasti hevosesta haihtuvaa kosteutta ja kuivuu nopeasti. Materiaalit kestävät hyvin hikoilua ja toistuvaa konepesua sekä kosketusta hevosta ja satulaa vasten.Sen lisäksi, että vuori ei hierrä niin se ei myöskään sähköisty.

LeMieux Adour on hyvä huopa kun haluat tyylikkään ja kestävän mallin mikä kestää treenistä toiseen!

Sinisävyisen satulahuovan toimitusaika myymälästä on noin 1-2 päivää.

Konepesu 30 asteessa.

 

 

1 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

LeMieux Adour on hyvin satulaa vasten pysyvä satulahuopa.

Sininen LeMieux Adour kouluneliö on tyylikkään näköinen

Tämä Adour koulusatulahuopa on tosi hienon näköinen! Sinisen satulahuovan tehosteena on hopeaa ja pinta hohtaa hillitysti. Pintamateriaali myös puhdistuu hyvin mikä on aina hyvä juttu. LeMieuxin -satulahuovissa on aina hyviä värejä mutta Adour-huovat ovat jotenkin vieläkin hienompia. Vastinhihnojen kohdalla oleva vahvike on fiksu juttu. Ja huom siinä vahvikkeessa on useampi vaihtoehto mistä kohdasta pujotat satulan vastinhihnat läpi. Silläkin on merkitystä jotta satulahuopa pysyy hyvin satulaa vasten.

Millaista kokoa LeMieux koulusatulahuopa on?

Tässä Adour -kouluhuovassa on nyt koko L. Siinä selkämitta on 59cm ja syvyys satulavyön kohdalta 57cm. Mitoitus on siis normaalia ja tämä huopa käy useimpiin 17, 17½ ja 18 kokoisiin koulusatuloihin.

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, ,