Satulahuopa kouluneliö powder rose Vienna

59.95 39.95

Ale!

Satulahuopa kouluneliö powder rose Vienna

59.95 39.95

Powder rose satulahuopa kouluneliö mallina on kyllä hieno! Powder rose on kaunis sävy ja se sopii hyvin useamman värisille hevosille.

Koulusatulahuopa on ryhdikkäästi leikattu ja se sopii useimpiin 16½-17½” koulusatuloihin. Kattokaapa tuo satulahuovan kuvio mikä erottuu himmeästi ja huovan rosaan sävyyn sopivat koristepunokset sekä tietenkin tuo kirkas blingi. Tässä satulahuovassa on onnistunut ihan kaikki!

Vienna on mukava satulahuopa käyttää koska se on niin ryhdikäs; kun nostat huovan satulaa vasten niin se pysyy paikoillaan eikä painu kiinni säkään. Sen hevosta vasten oleva vuorikangas on kosteutta hyvin siirtävää joten se on miellyttävän tuntuinen hevoselle ja kuivaa pesun jälkeen nopeasti. Vienna -satulahuovassa on välissä 8mm:n foami jotta se on tukeva ja ryhdikäs.

Konepesu kirjopesuaineella 30 asteessa.

Toimitusaika varastosta tuleville huoville on noin 8 arkipäivää. Myymälän ykköskappaleet lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

Tämä väri jää nyt pois.

1 varastossa

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Powder rose satulahuopa kouluneliö mallina on hienon näköinen lehväkuvioineen ja kimalluksineen. Kouluhuopa on tosi ryhdikäs, joten kun nostat huovan satulaa vasten niin se pysyy hyvin paikoillaan eikä valu säkää vasten.

Vuorikangas on kosteutta hyvin siirtävää, joten se on miellyttävä hevoselle -ja kuivaa nopeasti pesun jälkeen! Satulahuovassa on välissä 8mm:n foami joten se on tukeva ja ryhdikäs mutta ei vie leveystilaa satulasta.

Powder rose on kyllä kaunis väri!