Satulahuopa kouluneliö pinkki Eldorado

49.95

Satulahuopa kouluneliö pinkki Eldorado

49.95

Pinkki koulusatulahuopa Eldorado sopii hyvin useimpiin koulusatuloihin. Eldorado-satulahuopa on tukeva ja hyvin satulaa vasten pysyvä malli. Satulahuovassa on sisällä 15mm paksu foami -täyte mikä vähentää painepisteiden muodostumista satulan ja hevosen väliin.

Kosteutta siirtävä vohvelikangas on kiva hevosta vasten. Se imee kosteuden tehokkaasti ja kuivuu nopeasti. Hevosta vasten oleva vohvelikangas puhdistuu konepesussa hyvin eikä siitä irtoa väriaineita hevoseen silloin kun  huopa kostuu hiestä.

Eldorado on hyvä sporttinen malli ja onhan tämä pinkki aika pähee väri! Se sopii hyvin perus arkikäyttöön ja reippaanpaan treenaamiseen.

Aika hieno juttu, että voit halutessa pukeutua hevosen kanssa samaan väriin sillä esimerkiksi ratsastajien tekniset pitkähihaiset paidat ovat samoissa väreissä kuin nämä Eldorado -satulahuovat. Tähän sarjaan on myös keveitä, superhyvin suojaavia kenttäsuojia mitkä ovat hyvät ihan tavallisessa maastoilussakin.

Konepesu kirjopesuainetta käyttäen

Varastotoimitukset noin 7 arkipäivässä.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pinkki koulusatulahuopa on sporttisen näköinen. Ja sporttisesti saat koulua ”vääntää” sillä satulahuovan materiaalit hengittävät ja kuivuvat nopeasti. Ja mikä parasta ne kestävät hyvin toistuvaa konepesua.

Anatomisesti muotoiltu satulahuopa istuu hyvin satulaa vasten.Vaikka tässä Eldorado -satulahuovassa on vähän sporttinen muotoilu niin mitäpä se haittaa -kyllä tämä sopii myös minun kaltaisille harrastelijoille jotka keventelevät kentällä.

Tätä pinkkiä väriä on saatavana useita muitakin tuotteita. Näistä satulahuopa ja romaani ovat suosituimpia tuotteita ja pitkähihainen paita tulee heti perässä.

Eihän sinun tarvitse koko varustesarjaa ostaa tässä värissä vaan vaikkapa vain tämä satulahuopa ja pitkähihainen paita. Ja sitten vaan ratsastamaan!