Satulahuopa kouluneliö mustaharmaa Eldorado

49.95

Satulahuopa kouluneliö mustaharmaa Eldorado

49.95

Musta harmaa koulusatulahuopa Eldorado sopii useimpiin koulusatuloihin .Eldorado-satulahuopa on tukeva ja hyvin satulaa vasten pysyvä malli sillä se on 15mm paksulla foami -täytteellä.

Kosteutta siirtävä vohvelikangas on kiva hevosta vasten. Se imee kosteuden tehokkaasti ja kuivuu nopeasti. Vohvelikangas puhdistuu konepesussa hyvin eikä siitä irtoa väriaineita hevoseen kun  huopa kostuu hiestä.

Eldorado on siistin näköinen sporttinen malli. Se sopii hyvin ihan arkiseen koulukäyttöön vaikka kuvissa näkyykin kenttähuopana.

Aika hieno juttu, että voit halutessa pukeutua hevosen kanssa samaan väriin sillä esimerkiksi ratsastajien tekniset pitkähihaiset paidat ovat samoissa väreissä kuin nämä Eldorado -satulahuovat. Tähän sarjaan on myös kenttäsuojia mitkä ovat superhyvät ihan tavallisessa maastoilussakin.

Konepesu kirjopesuainetta käyttäen

Varastotoimitukset noin 7 arkipäivässä kunnes nämä ennättävät myös myymälään.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Musta harmaa koulusatulahuopa on tukevaa, teknistä polyesteri -kangasta. Materiaalit hengittävät ja kuivuvat nopeasti ja mikä parasta ne kestävät hyvin toistuvaa konepesua.

Anatomisesti muotoiltu satulahuopa istuu hyvin satulaa vasten.Vaikka tässä Eldorado -satulahuovassa on vähän estefiilis niin kyllä tämä sopii myös minun kaltaisille harrastelijoille jotka vaan keventelevät. Eihän sitä tarvitse koko sarjaa ostaa tässä värissä vaan vaikkapa vain tämän huovan ja pitkähihaisen paidan.