Satulahuopa kouluneliö musta Astana

53.50

Satulahuopa kouluneliö musta Astana

53.50

Musta koulusatulahuopa sopii useimpiin 16½-17½” koulusatuloihin.

Tässä Astana satulahuovassa on mustan sametin kaverina kimalluskoristeet reunoissa -ja miten hieno yhdistelmä tämä on!!!

Astana on kiva kouluhuopa koska se on niin ryhdikäs; kun nostat huovan satulaa vasten niin se pysyy paikoillaan eikä painu kiinni säkään.

Hevosta vasten oleva vuorikangas on kosteutta hyvin siirtävää joten se on miellyttävä hevoselle -ja toki kuivaa pesun jälkeen nopeasti.

Konepesu kirjopesuaineella 30 asteessa.

Satulahuopaa on myymälässä ja se täydentyy viikoittain.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Musta kouluneliö Astana on ryhdikäs malli; kun nostat sen satulaa vasten niin huopa pysyy paikoillaan eikä painu säkää vasten.

Hevosta vasten oleva vuorikangas on kosteutta hyvin siirtävää, joten se on miellyttävä hevoselle. Ja pinta taas on hillitysti hohtavaa samettia. Siihen sopii muuten tosi kivasti reunaa kiertävä koristenyöri.

Koulusatulahuopa  kuivaa pesun jälkeen nopeasti ja pysyy muodossa kun oikaiset sen kosteana. Helppo huopa mistä on iloa pitkään.

Musta koulusatulahuopa on sellainen perustyylikäs vaihtoehto -sen kanssa voi käyttää mustia pinteleitä tai suojia -tai jotain aivan muuta väriä minkä keksit teidän muista varusteista. Mustaan käy kaikki!