Satulahuopa kouluneliö Musk LeMieux ProSport Suede

65.50

Pikkuruutuinen Lemieux Suede on useille ratsastajille tuttu satulahuopa. Tässä koulusatulahuovassa on mokkamaisen pintakankaan lisäksi ryhdikäs malli ja kosteutta hyvin siirtävä vuorikangas.

ProSport Suede satulahuopa on myös erinomaisen kulutuskestävä. Sen hevosta vasten oleva bambukuitua sisältävä vuorikangas siirtää tehokkaasti hevosesta haihtuvaa kosteutta ja kuivuu nopeasti. Materiaalit kestävät hyvin hikoilua ja toistuvaa konepesua sekä kosketusta hevosta ja satulaa vasten.

LeMieux on hyvä huopa kun haluat tyylikkään ja kestävän mallin mikä kestää treenistä toiseen!

L/full -koossa selkämitta on 55cm ja korkeus säkäkohdassa 58cm

Toimitusaika on 3-4 arkipäivää.

Konepesu 30 asteessa.

 

 

1 varastossa

Kuvaus

Kaunis Musk -sävyinen LeMieux Loire on ryhdikkäästi satulaa vasten pysyvä satulahuopa. Tämä ProSport Suede kouluneliö on pikkuruutuisena huopana hyvin tukevan oloinen. Pintamateriaali on vähän nahkeaa satuaa vasten mutta nahkeudesta huolimatta se myös puhdistuu hyvin.

Ja superhyvä tuo hevosta vasten tuleva bambukuituinen vuorikangas -se on hevoselle mukavan tuntuista ja siirtää tehokkaasti hevosesta haihtuvaa kosteutta.

LeMieux ProSport Suede tosi ryhdikäs ja kaunis malli. Ja tosi fiksu on tuo alareunan vahvike. Ja huom siinä vahvikkeessa on useampi vaihtoehto mistä kohdasta pujotat satulan vastinhihnat läpi. Silläkin on merkitystä jotta satulahuopa pysyy hyvin satulaa vasten.

Musk -sävy ja tosi hieno!

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, ,