Satulahuopa kouluneliö Mattes

79.00

Mattes Eurofit kouluneliö on ryhdikkäästi satulaa vasten pysyvä malli.

Mattes Eurofit koulusatulahuopa on kaunis ja ryhdikäs

Eurofit -koulusatulahuopa asettuu hyvin satulaa vasten. Ohut ja napakka, hieman hohtava satulahuopa on kulutuskestävää kangasta. Mutta on hyvä huomioida myös se, että vaikka materiaali tuntuu ohuelta se on silti hyvin tukeva ja hevosesta kosteutta imevä. Tärkeitä pointteja nekin!

Materiaalit ovat kestäviä joten voit pestä huopaa juuri niin usein kun on tarvis. Kankaan värin lisäksi päätät myös kanttinauhan ja kahden punoksen sekä tarrahihnojen värit. Lisäksi tarranauhojen kohdalla valitaan se, tuleeko satula monoflap-satulaan jolloin tarranauha on lyhyt, vai kaksisiipiseen satulaan jolloin tarranauha ulottuu siiven alle vastinhihnoihin. Tähän huopaan valitsin stucco-sävyn kaveriksi walnuss-kantin ja pari erilaista punosta. Ja tuli aika tyylikäs, eikö vaan?

Tämä L-koko on suosituin koko sillä se sopii useimpiin 16½-17½” koulusatuloihin.

Kuvan Stucco-sävyinen kouluhuopa on myymälässä hetitoimituksessa.

Konepesu 30 asteessa.

1 varastossa

Kuvaus

Mattes kouluneliö on eurofit mallina hyvin istuva sillä se nousee satulaa vasten jättäen säkään tilaa. Materiaalit ovat kulutuskestäviä. Eli voit pitää ja pestä tätä huopaa huoletta.

Muotoiltu eurofit satulahuopa on suositumpi kuin perinteinen neliö mutta on kiva, että perinteistä malliakin saa.

Tarranauha ylhäällä voi olla musta tai valkea. Se voi myös olla lyhyt mono-malli. Ja ylös ei tietty ole pakko valita kiinnitystä lainkaan jos et halua.

Ota yhteyttä myymälään (050 3668693) kun haluat teettään oman huovan. Jos tämä kuvan malli on SE niin sitten vaan tilaamaan. Tämä kappale lähetetään tilauspäivänä.

 

 

 

Lisätiedot

koko