Satulahuopa kouluneliö Mattes Eurofit Correction

125.00

Satulahuopa kouluneliö Mattes Eurofit Correction

125.00

Satulahuopa Mattes eurofit correction on fiksu juttu.

Satulahuopa Mattes Eurofit Correction

Mattes satulahuopia voidaan myös topata! Tämä correction -satulahuopa topataan edestä tai takaa, vasemmalta tai oikealta sen mukaan millainen tarve on. Tämän mattapintaisen, samettisen tai hohtavan kangasvaihtoehdon saa kaikkiin malleihin. Lisäksi voit teettää satulahuovan neljänä eri kokona.

Ohut ja napakka koulusatulahuopa ei tyhjänä vie tilaa satulan alla. Kestävän materiaalin ansiosta huopaa saa pestä ja pitää huoletta.

Muotoiltua Eurofit -satulahuopaa voidaan tosiaan teettää neljänä eri kokona. Näistä L-koko on suosituin sillä se sopii useimpiin 16½-17½” koulusatuloihin. L-koossa selkämitta on 59cm ja syvyys satulavyön kohdalla 56cm.

Ja muistathan, että tätä correction -malliakin voidaan muuttaa trimmien, kantin, toptapen, tarranauhojen, koristepunosten ja logon värin osalta. Tässä huovassa ei ole tarranauhoja vastinhihnoihin mutta huopa voidaan tehdä myös kaksisiipiseen satulaan jolloin tarrat laitetaan ylös. Ja tämän huovan saa yleisneliönäkin!

Tällaisen topattavan koulusatulahuovan toimitusaika on nyt noin 3 viikkoa.

Konepesu 30 asteessa.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Satulahuopa Mattes eurofit correction koulumallina on tosi hyvä juttu! Hevoset muuttuvat usein paljonkin selän lihaksista. Tilapäisissä satulan epäsopivuusongelmissa tämä topattava satulahuopa on erinomainen apu -eri tavoilla toppaamalla pääset pahimman tilanteen yli etkä välttämättä tarvitse vaihtaa satulaa.

Tässä harmaassa huovassa on musta kanttinauha. Huopa on tehty monoflap-satulaan joten siinä ei siksi ole tarrakiinnitystä ylhäällä. Harmaa huopa on yllättävän vaalean näköinen tässä kuvassa -sitä se kirkas auringonpaiste saa aikaan.

Sinun huopaan laitetaan mitä haluat!

 

Lisätiedot

koko

, , ,