Satulahuopa kouluneliö LeMieux Prosport Suede

63.50

Lemieux Prosport on useille ratsastajille tuttu satulahuopamalli.

LeMieux Prosport Suede satulahuopa pysyy satulaa vasten

Tässä Suede satulahuovassa on mokkamaisen päälikankaan lisäksi kosteutta hyvin siirtävä vuorikangas.

Suede satulahuopa on myös erinomaisen kulutuskestävä. Sen hevosta vasten oleva vuorikangas tosiaan siirtää tehokkaasti hevosesta haihtuvaa kosteutta ja kuivuu nopeasti. Materiaalit kestävät hyvin hikoilua ja toistuvaa konepesua sekä kosketusta hevosta ja satulaa vasten.

LeMieux Prosport Suede on hyvä huopa kun haluat tyylikkään ja kestävän mallin mikä kestää treenistä toiseen! Syksy/talven uutuusväri Marine on hieno!

Toimitusaika myymälästä on 1-2 arkipäivää.

Konepesu 30 asteessa.

 

 

1 varastossa

Kuvaus

Syksy/talven uusi on LeMieux -väri on hieno!

Tämä pikkuruutuinen Suede -malli on ryhdikäs ja sen pinta sopivan nahkea jotta huopa pysyy satulaa vasten.

Ja on muuten superhyvä tuo hevosta vasten tuleva bambukuituinen vuorikangas -se on hevoselle mukavan tuntuista ja siirtää tehokkaasti hevosesta haihtuvaa kosteutta. Bambukuitu ei sähköisty pakkasella ja se kuivuu pesun jälkeen nopeasti.

LeMieux Prosport Suede on hyvin istuva ja tosi fiksu tuo alareunan vahvike. Ja huom siinä vahvikkeessa on useampi vaihtoehto mistä kohdasta pujotat satulan vastinhihnat läpi. Silläkin on merkitystä jotta satulahuopa pysyy hyvin satulaa vasten.

Uusi Marine -sävy on ajaton väri vaikka sitä ensimmäisenä ajattelisi syksyn sävyksi. Ja hyvä vaan, että on aika ajaton sillä LeMieux satulahuovat kestävät pitkään!

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, ,