Satulahuopa kouluneliö hexagon QHP

49.95 34.96

Ale!

Satulahuopa kouluneliö hexagon QHP

49.95 34.96

QHP koulusatulahuopa hohtaa hienosti kesäisessä hexagon -sävyssä.

QHP koulusatulahuopa istuu hyvin satulaa vasten

Tämä kaunis satulahuopa on ryhdikkäästi leikattu ja se sopii useimpiin 16½-17½” koulusatuloihin. QHP Palermo koulusatulahuopa on ilman tarrakiinnityksiä joten sitä voi käyttää myös monoflap -koulusatuloihin. Ryhdikäs ja tukeva huopa istuu hyvin satulaa vasten ja pysyy paikoillaan. Satulahuovan alareunassa on lenkki minkä kautta vastinhihnat pujotetaan satulavyöhön.

QHP llä on usein kivoja ja erilaisia värivaihtoehtoja ja niin nytkin. Tähän vaaleaan hexagon -sävyyn on yhdistetty valko/hopea ja petrooli -koristepunos.

Satulahuopa on hevosta vasten puuvillavohvelikangasta. Se imee tehokkaasti hevosesta nousevaa kosteutta ja kuivuu nopeasti.

QHP koulusatulahuopa pestään normaalisti kirjopesuaineella. Kun peset huovan koneessa niin käytä 30 asteen hienopesuohjelmaa.

Toimitusaika on noin 1-2 päivää. Huopa lähetetään tilauspäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.

1 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Satulahuopa kouluneliö mallina on tehty sopimaan monoflap-satulaan sillä siinä ei ole remmejä ylhäällä. Voi tätä toki käyttää kaksisiipisenkin satulan alla -kyllä se siinäkin pysyy.

QHP satulahuopa on kaunis ja kestävä käyttöhuopa. Ratsastusarki on kivaa kun sitä voi piristää esimerkiksi kimalluksilla ja kauniilla tavaroilla -eli esimerkiksi tällä Palermo-satulahuovalla.

QHP koulusatulahuopa on kiva käyttää sillä se on niin ryhdikäs. Hyvin istuva satulahuopa pysyy paikoillaan eikä painu kiinni säkään. Hevosta vasten oleva vuorikangas on kosteutta hyvin siirtävää joten se on miellyttävä hevoselle -ja toki kuivaa hikitreenin tai pesun jälkeen nopeasti. Satulahuovassa on foami jotta se on tukeva ja ryhdikäs mutta ei vie leveystilaa satulasta.