Satulahuopa koulu Mattes neliö karvalla

165.00

Satulahuopa koulu Mattes neliö karvalla

165.00

Satulahuopa koulu Mattes neliömallina on se perinteinen kouluneliömalli. Satulahuopa on hyvin ryhdikäs ja pysyy satulaa vasten. Siinä on hyvä selkärangantila mikä osittain näkyy lampaankarvapaneli-kuvassa.

Tässä neliömallissa ei ole trimmejä edessä tai takana eli voit valita kaikissa neliö- ja eurofit-malleissa haluatko ne. Satulahuopaan voi valita kankaan ja karvan värin lisäksi mieleisen kanttinauhan ja halutessa myös maksimissaan kolme koristepunosta.

Kaikki tilatut voilat tehdään Mattesilla tilausten perusteella.

Yleensä toimitusaika satulahuoville on noin 4-5 viikkoa.

Satulahuovat voi pestä koneessa 30 asteessa mieluimmin Mattesin MELP-pesuaineella.

Satulahuopa teetetään toiveiden mukaan joten tule myymälään tutkimaan värivaihtoehtoja tai ota yhteyttä jos väritoive on jo olemassa.

Tässä väriesimerkkeinä on asiakkaalle tehty satulahuopa. Esimerkiksi kuvan sinisen sävyistä kouluneliötä saa myös correction -toppaustaskuilla.

 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Laadukas, kulutuskestävä koulusatulahuopa on vahvaa puuvillaa ja pehmeää lampaankarvaa. Neliönmallinen satulahuopa on ryhdikäs, hyvin satulaa vasten nouseva malli.

Tässä mallissa on lampaankarvaiset panelit selkää vasten. Satulahuovassa ei ole lainkaan trimmejä mutta se pysyy hyvin paikoillaan sillä malli on niin hyvin leikattu ja huovassa on tarrakiinnitys vastinhihnoihin.

Lisätiedot

koko

, , ,