Satulahuopa koulu Mattes neliö karvalla ja trimmeillä

145.50

Satulahuopa koulu Mattes neliö karvalla ja trimmeillä

145.50

E A Mattes koulusatulahuopa on se perinteinen kouluneliömalli. Satulahuopa on hyvin ryhdikäs ja pysyy satulaa vasten. Siinä on hyvä selkärangantila ja tiheät lampaankarvapanelit hevosen selkää vasten.

Tässä neliöhuovassa on etu-ja takatrimmit joten satulahuopa pysyy hyvin satulaa vasten. Tarranauhat ovat myös siniset joten ne eivät erotu satulahuovasta.

Mallihuovassa lampaankarva on sinistä mutta sen saa noin 30 eri värinä! Tämän huovan koko on M mikä sopii yleensä isoille poneille. M-koossa selkämitta on noin 54cm.

Kaikki tilatut voilat tehdään Mattesilla tilausten perusteella mutta he myös varastoivat esimerkiksi tätä esimerkkihuopaa joten toimitusaika tälle on noin kaksi viikkoa.

Yleensä toimitusaika satulahuoville on noin 4-5 viikkoa.

Satulahuovat voi pestä koneessa 30 asteessa. Olisi hyvä käyttää Mattesin MELP-pesuaineella.

Satulahuopa teetetään toiveiden mukaan joten jos haluat jonkin muun kuin tämän esimerkkihuovan, tule myymälään tutkimaan värivaihtoehtoja tai ota yhteyttä.

 

 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

E A Mattes koulusatulahuopa on karvavuorauksella ja trimmeillä joten se nostaa satulaa tasaisesti. Etu-ja takatrimmit auttavat, että huopa pysyy hyvin satulaa vasten. Toki ryhdikäs huopa kyllä pysyy kun sen nostaa satulaa vasten. Selkää vasten on myös leveä selkärangantila!