Satulahuopa koulu Mattes Eurofit karva trimmit

199.00

Satulahuopa koulu Mattes Eurofit karva trimmit

199.00

Satulahuopa koulu Mattes Eurofit mallina on muotoiltu takaosasta. Se nousee hieman ylemmäksi kun normaali satulahuopa on takaa neliskulmainen.

Laadukas, kulutuskestävä koulusatulahuopa on tehty napakasta puuvillasta. Satulahuopa on ryhdikäs ja edestä hyvin satulaa vasten nouseva malli. Lampaankarvaiset panelit asettuvat hyvin selkää vasten. Satulahuovassa on hyvä selkärangantila.

Tässä eurofit-mallissa on lisäksi lampaankarvaiset trimmit satulan etu-ja takaosaa varten.

Satulahuopaan voi valita kankaan ja karvan värin lisäksi mieleisen kanttinauhan ja halutessa myös maksimissaan kolme koristepunosta.

Kaikki tilatut voilat tehdään Mattesilla tilausten perusteella.

Yleensä toimitusaika satulahuoville on noin 4-5 viikkoa.

Satulahuovat voi pestä koneessa 30 asteessa mieluimmin Mattesin MELP-pesuaineella.

Satulahuopa teetetään toiveiden mukaan joten tule myymälään tutkimaan värivaihtoehtoja tai ota yhteyttä jos väritoive on jo olemassa.

Tässä väriesimerkkeinä on asiakkaalle tehty satulahuopa. Esimerkiksi kuvan vaalean turkoosin sävyistä kouluneliötä saa myös correction -toppaustaskuilla.

 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Laadukas, kulutuskestävä koulusatulahuopa on vahvaa puuvillaa ja pehmeää lampaankarvaa. Eurofit -satulahuopa on ryhdikäs ja edestä hyvin satulaa vasten nouseva malli.

Tässä mallissa on puuvillakangas hevosta vasten sekä lampaankarvaiset panelit selkää vasten. Satulahuovassa on myös trimmit satulan etu-ja takaosaa varten.

Lisätiedot

koko

, , ,