Satulahuopa esteneliö Musk LeMieux Loire

88.50

Lemieux Loire on useille ratsastajille tuttu satulahuopa. Tässä Loire satulahuovassa on kauniisti hohtavan kankaan lisäksi ryhdikäs malli ja kosteutta hyvin siirtävä vuorikangas.

Loire tarkoittaa monille hohtavaa lookkia mutta kauniin hohdon lisäksi satulahuopa on myös erinomaisen kulutuskestävä. Sen hevosta vasten oleva vuorikangas tosiaan siirtää tehokkaasti hevosesta haihtuvaa kosteutta ja kuivuu nopeasti. Materiaalit kestävät hyvin hikoilua ja toistuvaa konepesua sekä kosketusta hevosta ja satulaa vasten.

LeMieux Loire on hyvä huopa kun haluat tyylikkään ja kestävän mallin mikä kestää treenistä toiseen!

Toimitusaika on 3-4 arkipäivää.

Konepesu 30 asteessa.

 

 

1 varastossa

Kuvaus

Kaunis Musk -sävyinen LeMieux Loire on ryhdikkäästi satulaa vasten pysyvä estehuopa. Tämä Loire Satin -sarjan esteneliö hohtaa kyllä hienosti! Pintamateriaali myös puhdistuu hyvin mikä on kiva juttu kaikissa huovissa.

Ja superhyvä tuo hevosta vasten tuleva bambukuituinen vuorikangas -se on hevoselle mukavan tuntuista ja siirtää tehokkaasti hevosesta haihtuvaa kosteutta.

LeMieux Loire on hienon näköinen kun se on niin ryhdikäs ja hohtava. Malli on hyvin istuva ja tosi fiksu tuo alareunan vahvike. Ja huom siinä vahvikkeessa on useampi vaihtoehto mistä kohdasta pujotat satulan vastinhihnat läpi. Silläkin on merkitystä jotta satulahuopa pysyy hyvin satulaa vasten.

Musk on uusi kausisävy ja tosi hieno!

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, ,