Satulahuopa esteneliö LeMieux Rhone navy

83.50

Lemieux on useille ratsastajille tuttu merkki.

LeMieux Rhone estesatulahuopa istuu hyvin satulaa vasten

Tässä Rhone satulahuovassa on mokkamaisen päälikankaan lisäksi kosteutta hyvin siirtävä bambukuituinen vuorikangas.

Estesatulahuopa on erinomaisen kulutuskestävä. Harjattu pintakangas kestää kulutusta. Sen epätasaisen näköinen pinta on tosi hieno! Ja oikeastaan vaan paranee käytön myötä. Hevosta vasten oleva bambukuituinen vuorikangas tosiaan siirtää tehokkaasti hevosesta haihtuvaa kosteutta ja kuivuu nopeasti. Materiaalit kestävät hyvin hikoilua ja toistuvaa konepesua sekä kosketusta hevosta ja satulaa vasten. Tämä on varsin kiva materiaali siinäkin mielessä ettei se ärsytä hevosen ihoa.

LeMieux Rhone on hyvä estehuopa kun haluat tyylikkään ja kestävän mallin mikä kestää treenistä toiseen! Syksy/talven klassikkoväri navy on tosi hieno!

Toimitusaika nyt on 3-4 arkipäivää.

Konepesu 30 asteessa.

 

 

1 varastossa

Kuvaus

Talven uusi LeMieux-satulahuopa on tosi hyvä!

Tämä Rhone -malli on super ryhdikäs sillä se on himpun paksumpi kuin suede-malli ja ruututikkaus on aika pientä. Ja tämä on siis hyvä asia sillä satulahuovanhan on tarkoituskin pysyä satulaa vasten ja irti hevosen selkärangasta.

Ja on muuten superhyvä tuo hevosta vasten tuleva bambukuituinen vuorikangas -se on hevoselle mukavan tuntuista ja siirtää tehokkaasti hevosesta haihtuvaa kosteutta. Bambukuitu ei sähköisty pakkasella ja se kuivuu pesun jälkeen nopeasti.

LeMieux Rhone -satulahuovan alareunan vahvike on fiksu juttu. Keinonahkainen vahvike kestää hyvin pohkeen aiheuttamaa kitkaa ja painetta. Ja huom siinä vahvikkeessa on useampi vaihtoehto mistä kohdasta pujotat satulan vastinhihnat läpi. Silläkin on merkitystä jotta satulahuopa pysyy hyvin satulaa vasten.

Navy sininen on ajaton väri. Ja hyvä vaan, että on aika ajaton sillä LeMieux satulahuovat kestävät pitkään!

 

Lisätiedot

Värivaihtoehto

, ,