Satulahuopa este/yleisneliö valkea Fashion Ride

29.95

Satulahuopa este/yleisneliö valkea Fashion Ride

29.95

Valkea satulahuopa Fashion Ride on yleisneliömallinen ja sopii myös useimpiin estesatuloihin. Fashion Ride -satulahuopa on tukeva ja hyvin satulaa vasten pysyvä malli sillä se on 15mm paksulla foami -täytteellä. Vuorikangas on polyesteria ja satulahuovan päälikangas samoin polyesteria mikä kiiltää himmeästi.

Fashion Ride on siistin näköinen koristepunoksella oleva satulahuopamalli mikä sopii niin arkikäyttöön, treeneihin ja esteillä myös kisakäyttöön.

Tämä on niin kivan näköinen että on vaikeuksia päättää väri -mutta toisaalta näillä hinnoilla voi ostaa vaikkpa kaksi niin on sitten aina puhdas voila satulan alle.

Konepesu 30 asteessa

Varastotoimitukset noin 7-10 arkipäivässä ennenkuin nämä ennättävät myös myymälään.

Valkea satulahuopa Fashion Ride on tukevaa, teknistä polyesteri -kangasta. Huovan materiaalit hengittävät ja kuivuvat nopeasti ja mikä parasta ne kestävät hyvin toistuvaa konepesua. Satulahuovan sisällä on 15mm paksu foami mikä vaimentaa iskuja.

Katsopa varsin tuota logon vuosilukua…aivan, ei ole ihan ensimmäinen taikka toinen satulahuopamalli mitä tässä firmassa tekevät!

Valkea on ihan pähee vaihtoehto muuallekin kuin kisoihin -liekö johtuu alkavasta keväästä vai mistä kun tulee tällaiset ajatukset (että on muutakin kuin mustaa)…