Satulahuopa este/yleisneliö sini puna Eldorado

49.95

Satulahuopa este/yleisneliö sini puna Eldorado

49.95

Sini puna satulahuopa Eldorado sopii kyllä useimpiin este- ja yleissatuloihin. Eldorado-satulahuopa on tukeva ja hyvin satulaa vasten pysyvä malli. Satulahuovassa on sisällä 15mm paksu foami -täyte mikä vähentää painepisteiden muodostumista satulan ja hevosen väliin.

Kosteutta siirtävä vohvelikangas on kiva hevosta vasten. Se imee kosteuden tehokkaasti ja kuivuu nopeasti. Vohvelikangas puhdistuu konepesussa hyvin eikä siitä irtoa väriaineita hevoseen kun  huopa kostuu hiestä.

Eldorado on ajattoman värinen sporttinen malli. Se sopii hyvin ihan arkikäyttöön vaikka kuvissa näkyykin kenttähuopana.

Aika hieno juttu, että voit halutessa pukeutua hevosen kanssa samaan väriin sillä esimerkiksi ratsastajien tekniset pitkähihaiset paidat ovat samoissa väreissä kuin nämä Eldorado -satulahuovat. Tähän sarjaan on myös kenttäsuojia mitkä ovat superhyvät ihan tavallisessa maastoilussakin. Ja jos haluat kypärään tämän värisen hupun niin sekin onnistuu!

Konepesu kirjopesuainetta käyttäen

Varastotoimitukset noin 7 arkipäivässä.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sini puna satulahuopa on sporttisen näköinen. Ja melko sporttista menoa tämän huovan kanssa saa harrastaa sillä sen materiaalit hengittävät ja kuivuvat nopeasti ja mikä parasta ne kestävät hyvin toistuvaa konepesua.

Anatomisesti muotoiltu satulahuopa istuu hyvin satulaa vasten.Vaikka tässä Eldorado -satulahuovassa on vähän kenttä/estefiilis niin kyllä tämä sopii myös minun kaltaisille harrastelijoille jotka keventelevät maastossa.

Tätä väriyhdistelmää on saatavana useita tuotteita joista jokainen voi valita mitä tarvitsee. Satulahuopa ja romaani ovat suosituimpia tuotteita. Pitkähihaista paitaa menee mitä lähemmäksi lämpimiä ratsastuskelejä päästään ja suojat sopivat aina muuhunkin ratsastukseen kuin kenttään. Eihän sinun tarvitse koko kenttävarustesarjaa ostaa tässä värissä vaan vaikkapa vain tämä satulahuopa ja pitkähihainen paita. Ja sitten vaan ratsastamaan!