Satulahuopa este/yleisneliö mustaharmaa Eldorado

49.95

Satulahuopa este/yleisneliö mustaharmaa Eldorado

49.95

Musta harmaa satulahuopa Eldorado sopii kyllä useimpiin estesatuloihinkin vaikka sitä markkinoidaan yleisneliö mallisena. Eldorado-satulahuopa on tukeva ja hyvin satulaa vasten pysyvä malli sillä se on 15mm paksulla foami -täytteellä.

Kosteutta siirtävä vohvelikangas on kiva hevosta vasten. Se imee kosteuden tehokkaasti ja kuivuu nopeasti. Vohvelikangas puhdistuu konepesussa hyvin eikä siitä irtoa väriaineita hevoseen kun  huopa kostuu hiestä.

Eldorado on siistin näköinen sporttinen malli. Se sopii hyvin ihan arkikäyttöön vaikka kuvissa näkyykin kenttähuopana.

Aika hieno juttu, että voit halutessa pukeutua hevosen kanssa samaan väriin sillä esimerkiksi ratsastajien tekniset pitkähihaiset paidat ovat samoissa väreissä kuin nämä Eldorado -satulahuovat. Tähän sarjaan on myös kenttäsuojia mitkä ovat superhyvät ihan tavallisessa maastoilussakin.

Konepesu kirjopesuainetta käyttäen

Varastotoimitukset noin 7 arkipäivässä kunnes nämä ennättävät myös myymälään.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Musta harmaa satulahuopa on tukevaa, teknistä polyesteri -kangasta. Materiaalit hengittävät ja kuivuvat nopeasti ja mikä parasta ne kestävät hyvin toistuvaa konepesua.

Anatomisesti muotoiltu satulahuopa istuu hyvin satulaa vasten.Vaikka tässä Eldorado -satulahuovassa on vähän kenttä/estefiilis niin kyllä tämä sopii myös minun kaltaisille harrastelijoille jotka keventelevät maastossa. Eihän sinun tarvitse koko kenttävarustesarjaa ostaa tässä värissä vaan vaikkapa vain tämän huovan ja pitkähihaisen paidan. Ja sitten vaan tunnille tai maastoilee!