Satulahuopa este Mattes eurofit correction karva

219.00

Satulahuopa este Mattes eurofit correction karva

219.00

Satulahuopa Mattes on ryhdikäs esteneliö eurofit-leikkauksella. Eurofit tarkoittaa sitä, että huovan alareuna nousee takaa ylemmäksi. Tässä esteneliössä lampaankarva on selkää vasten ja trimmi ainoastaan edessä. Näin tätä L-koon huopaa pystyy käyttämään usemman kokoisilla estesatuloilla eikä ole pelkoa, että takatrimmi jäisi satulan alle.

Tässä satulahuovassa on myös correction-taskut jotta huopaa voi tarvittaessa topata ja parantaa näin satulan istuvuutta.

Voit valita mieleisen värin kankaaseen, lampaankarvaan, kanttinauhaan ja koristepunoksiin. Mattes-logo tehdään vain pyydettäessä ja senkin värin voit valita itse.

Voit myös tilata tämän ecru-konjakki-yhdistelmän mikä on todella kaunis. Hinta sisältää karvan, correction-taskut ja koristepunokset. Kuvan satulahuopa on L-kokoa ja se käy useimpiin 16½ -17½” satuloihin. Mattes -satulahuopaa saa toki neljässä eri koossa.

Mattes-satulahuovat pestään koneessa MELP-pesuaineella. Toimitusaika tilaustuotteille on noin 4-5 viikkoa.

Ota yhteyttä Sannaan 050 3668693 tai facen/Tawk to:n kautta  kun haluat teettää satulahuovan.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Satulahuopa Mattes esteneliö on tässä eurofit-leikkauksella. Eurofit tarkoittaa sitä, että huovan alareuna nousee takaa ylemmäksi. Satulahuopa voidaan toki tehdä perinteisenä neliönäkin.

Tässä esteneliössä lampaankarva on selkää vasten ja trimmi ainoastaan edessä mutta halutessasi tehdään Sinun huopaan trimmi myös taakse -tai trimmejä ei laiteta lainkaan.

Lisätiedot

koko

, , ,